Akdeniz Haberler

Kaymakam Nazlı’dan Çiftçi Ziyareti

YEREL

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, köyleri ve çiftçileri ziyaret etti.

 Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, köyleri ve çiftçileri ziyaret etti.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Mersin’in Silifke ilçesine yeni atanan Kaymakam Namık Kemal Nazlı, Silifke İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Gün, Silifke Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Bülent Keskinsoy ile beraber ilçedeki köyleri ve çiftçileri yerlerinde ziyaret ettiler.

Kaymakam Nazlı hasat edilmeye başlanan Üzüm, Guva, Alıç,Pitaya ve Ejder meyvelerinin bahçe sahipleriyle ve çalışanlarıyla konuşarak istek ve arzularını sordu. Ardından Guava ve üzüm hasadına yardım eden Kaymakam Nazlı tropikal meyvelerin Silifke’de uyum sağlamaya başladığını ve emeği geçen herkesi kutladığını belirtti.

Kaymakam Namık Kemal Nazlı “ Silifke’de tarım alanlarını ve çalışanları yerinde görmek amaçıyla bugün vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın Silifke sıcağında canla başla çalıştıkları için tebrik ederim. Topraklarına çok değer veriyorlar bu değeri de alınan ürünlerden görüyoruz.. Vatandaşlarımızın her zaman arkasındayız.”dedi.

Bereketli bir hasat sezonu dileyen Kaymakam Nazlı hasat zamanlarında ürünleri vatandaşlarla beraber toplayacağını söyledi.






 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.