Akdeniz Haberler

Kaymakam Nazlı’dan Gazetemize Ziyaret

YEREL

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, gazetemize iade-i ziyarette bulundu.

 Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, gazetemize iade-i ziyarette bulundu.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ile gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar İlçemizin tarım alanları ve tarım ürünleri hakkında sohbet ettiler. Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı “Silifke’yi yeni yeni tanıma sürecindeyim. Zaten tanımaya ilk başta verimli tarım arazilerinden ve köylerinden başladım. Silifke çok verimli bir bölge, insanları da çok sıcak kanlı” dedi.

Türkiye’nin ve Dünyanın aylardır mücadele içinde olduğu Koronavirüs salgını ile etkin bir mücadele sergilendiğini belirten Kaymakam Nazlı “ İnsanların tedbirlerini bırakmamaları lazım. Mersin ve Silifke’de bir arara koronavirüs hasta sayısı hayli düşmüştü ama Kurban bayramından bu yana hasta sayısı artış gösterdi. Doktorlarımız, hemşerilerimiz bütün sağlık görevlilerimiz hasta sayısını düşürmeye canla başla çalışıyorlar. Onlar bizler için ailelerinden uzak kalıyorlar. Bu süreç hepimizin moralini bozuyor ama bu moral bozukluklarını bizlere yardım etmeye çalışan sağlık görevliler kızarak ve zarar vererek geçiremeyiz. Bu süreçte biraz daha anlayışlı olmamız gerekiyor.”dedi.

Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar, Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ile güler yüzle yaptıkları hoş sohbetten dolayı memnun olduğunu belirtti.

 

 

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.