Sporculardan koleje ziyaret

Medcem Silifke Belediyespor,G.A.Ü. Silifke Kolejini ziyaret etti.

Sporculardan koleje ziyaret

Bal yolunda emin adımlarla ve dolu dizgin giden lider Medcem Silifke Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuları, Girne Amerikan Üniversitesi Silifke Kolejinin davetiyle düzenlemiş olduğu etkinliğe katıldı.

Sosyal sorumluluk programı çerçevesinde Girne Amerikan Üniversitesi Silifke Kolejini ziyaret eden takımı“Şampiyon Silifke” tezahüratlarıyla öğrenciler karşıladı. Medcem Silifke Belediyesporlu futbolcular öğrencilerle halı saha maçı yaptı. Okul öğrencileri, teknik heyet ve futbolcularla hatıra fotoğrafları çektirip, onlardan imza aldılar.

 G.A.Ü. Silifke Koleji Kurucu Müdür Musa Duran “Silifke’de sporda özellikle futbolda başarılı olan ve Silifkemizi yeşil sahada temsil eden Medcem Silifke Belediyesporlu teknik heyeti ve futbolcuları okulumuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Öğrencilerimiz futbolcularla güzel bir vakit geçirdi. İnşallah takım daha iyi başarılara imza atar ve daha üst liglerde görürüz.Başarılar diliyorum.”dedi.

 Sosyal sorumluluk çerçevesinde G.A.Ü. Silifke Kolejini ziyaret ettiklerini belirten Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “G.A.Ü. Silifke Kolejini ziyaret ettik.Okulda çok güzel ağırlandık. Futbolcularımız öğrencilerle bire bir vakit geçirdiler, futbol oynadılar.Öğrencilerin mutlu hallerini görmek güzeldi.Her zaman sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyoruz. Bundan sonrada uygun zamanlarda farklı okullarda da olacağız. G.A.Ü. Silifke Koleji Genel Müdürü Ahmet Eroğlu’na, Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Cevahir’e, Kurucu Müdür Musa Duran’a, Halkla İlişkiler Sorumlusu Canan Patoz’a, Okul Yönetimine, Okul Aile Birliğine, Öğretmenlerine, öğrencilerine bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi, alaka ve sevgiye çok teşekkür ediyoruz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36