Ülkü Ocağı'ndan ‘Uyuşturucuya hayır’ fotoğraf sergisi

Ey Türk genci damarlarındaki asil kanı uyuşturucuyla kirletme

Ülkü Ocağı'ndan ‘Uyuşturucuya hayır’ fotoğraf sergisi

Son zamanlarda gençlerde bağımlılık yapıcı madde kullanımının artması üzerine çeşitli etkinlikler düzenleyen Ülkü Ocakları Silifke İlçe başkanlığı Susanoğlu sahil bandında Uyuşturucuya hayır konulu bir fotoğraf sergisi açtı.

Sergide uyuşturucu kullanan madde bağımlılarının uyuşturucudan önceki ve sonraki hallerinin yer aldığı fotoğraflar arasındaki büyük fark katılımcıları adeta dehşete düşürdü.

Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat Sezer yaptığı açıklamada, “Üzülerek söylüyorum, Ne yazık ki ilçemizde uyuşturucu denen bir illet var ve bu illet maalesef artık liselerden orta öğretim seviyesine kadar düşmüş durumda. Bizler de Ülkü Ocakları olarak bu en büyük mücadelemizi bu alanda veriyoruz. Genel Başkanımız Olcay Kılavuz´un talimatı ile Türk gençliğini uyuşturucu ve madde bağımlılığından kurtarmak adına büyük bir savaş ve mücadele başlattık. Uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı gençlerimizi korumak en büyük vazifemizdir.

Türk Milletinin geleceğinin teminatı olan Türk Gençliğinin uyuşturucu belasından uzak tutmak için çalışmalarımıza ve projelerimize devam edeceğiz. İlerleyen günlerde bu konuda hem ailelerimiz hem de gençlerimizi bilinçlendirme amacıyla bildiri dağıtımımız da olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36