AK Partililer bağış için sıraya girdi

AK Partili Silifkeli'ler bağış için sıraya girdi

AK Partililer bağış için sıraya girdi

 Silifkeliler'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına bağış desteği

 

ATİKE CEYLAN/SİLİİFKE

 

AK Partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak üzere bağış yaptı.

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve AK Parti 26. Dönem Milletvekili Dr. Yılmaz Tezcan  ve beraberindeki partililer, Ziraat Bankasının Silifke  Şubesinde toplandı.

Milletvekili Tezcan , burada yaptığı açıklamada, yapılan bağış miktarının önemli olmadığını, taraflarını belli etmek için bir araya geldiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak üzere teşkilat olarak bağışta bulunduklarını   belirten Tezcan, "Bugün 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçim dolayısıyla, , AK Parti Silifke İlçe Teşkilatı ve İlçe Başkanımız eşliğinde Cumhurbaşkanımıza bağışta bulunuyoruz. Silifke'den verdiğimiz desteklerle  selamlarımızı ve saygılarımızı iletiyoruz. Bütün Türkiye'ye de buradan önemli bir mesaj vermiş bulunuyoruz. 24 Haziran seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu ifade etmeye çalışıyoruz. 24 Haziran seçimlerindeki Cumhur İttifakı Türkiye'nin geleceği  ve bekası için çok önemli. Bütün vatandaşlarımız partili, partisiz herkesin Cumhurbaşkanımızı desteklemelerini ifade etmek istiyorum. Bu organizasyonu gerçekleştiren Silifke AK Parti İlçe Teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Bu mübarek Ramazan gününde yapmış olduğumuz bu bağışların 24 Haziran seçimlerinde hayırlara vesile olmasını diliyor ve sayın Cumhurbaşkanımıza destek ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. ''dedi.

Milletvekili Tezcan  ve beraberindekiler, daha sonra banka şubesine geçerek bağışlarını yaptı.

 

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79