Altunok’tan yeni doğan bebeklere ziyaret

Altunok’tan yeni doğan bebeklere ziyaret

Altunok’tan yeni doğan bebeklere ziyaret

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, hoş geldin bebek projesi kapsamında yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret etti.

Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hatice Selda Altın’la birlikte Silifke Devlet Hastanesine giden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, burada Hastane Başhekimi Dr. Ali Güngör tarafından karşılandı. Daha sonra yeni doğan bebekleri ve aileleri ziyaret eden Başkanvekili Altunok her bebeğe ve ailesine de çeşitli hediyeler verdi.

Ailelerin bebek sevinçlerini paylaşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Öncelikle ailelerimizi tebrik ediyorum. İnşallah sağlık ve huzur içerisinde evlatlarını büyütürler. Anne babalarla birlikte kendilerinin de geleceğimizin teminatı olan çocuklar için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve onlara güzel bir gelecek bırakmak için gayret sarf ediyoruz. Çocuklarımız bizlerin ve bu güzel vatanın geleceği. Tüm gayretimiz onlara çok daha güzel yarınlar bırakmak. İşte bu kapsamda güzel bir proje olan Hoş Geldin Bebek projemiz kapsamında ilçemizde yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret ediyoruz. Onların mutluluklarına ortak olmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile yeni doğan bebeklerimize sağlıklı huzurlu bir ömür diliyor, ailelerine, vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Altunok, daha sonra Özel Olbamed Hastanesine geçerek burada da yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36