Atayurt Ortaokulunda Kızılay aşevine destek

Haydi Atayurt Yardımlaşmaya, sloganıyla gıda maddeleri toplandı.

Atayurt Ortaokulunda Kızılay aşevine destek

“Haydi Atayurt Yardımlaşmaya, Nohut Fasulye Makarna, Toplayalım Kızılay’a” sloganıyla başlatılan kampanyada Silifke Kızılay Mükerrem Toker Aşevine Nohut, Makarna, Pirinç,Mercimek ,Kuru Fasulye, Bulgur, Döğme gibi bakliyatlardan oluşan gıda maddeleri toplandı.

Kampanya afiş çalışması da öğrenciler tarafından yapılan kampanyada, öğrenciler aile  imkanları ölçüsünde temin ettiği veya ailenin ürettiği gıda maddelerinden Silifke Kızılay Mükerrem Toker Aşevinde kullanılmak üzere toplam 162,5 Kğ gıda ve bakliyatları Kızılay Silifke şube başkanlığına teslim ettiler.

Kızılay Silifke şube başkanı Mustafa Beceren “Atayurt Ortaokulu Müdürlüğünün yapmış olduğu bu çalışma paylaşma ve merhamet duygularının gençlerimiz tarafından benimsenmesi ve öğrenilmesi bakımından son derece memnun edicidir.Okul idaresini ve ilgili öğretmenleri tebrik ediyoruz. Ayrıca bu kampanyanın afiş çalışmasını yapan öğrencimizi de tebrik ediyoruz. Toplanan malzemeleri teslim alıp makbuzlarını verdik. Ayrıca okul idaresinin ve ilgili öğretmenlerimizin bu duyarlı davranışlarından dolayı da kendilerine teşekkür belgelerimizi sunduk.Örnek olan bu çalışmanın diğer okullarımız tarafından da yapılması ve yılın oniki ayı hizmet veren Mükerrem Toker aşevimizin yerel imkanlarla yaşatılmasını arzu ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36