Bu Dairede Herkes Klasik Müzikle Çalışıyor

Bu Dairede Herkes Klasik Müzikle Çalışıyor

Bu Dairede Herkes Klasik Müzikle Çalışıyor

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın koridorlarında klasik müzik sesleri yükseliyor.
Klasik müziğin faydaları dikkate alınarak yapılan uygulama ile Büyükşehir Belediyesi personeli daha verimli bir ortamda çalışma imkanına kavuşuyor.

Kentin birçok noktasında gerçekleştirdiği konserlerle Mersinliler’e müzik ziyafeti sunan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, müziğin gücünü ve çalışma hayatına etkisini dikkate alarak, personelinin motivasyonunu yükseltecek uygulamaları hayata geçiriyor.

Mersin’in tüm sokaklarında çalan ezgiler, artık Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın koridorlarında da duyuluyor. Gün boyu çalan klasik müzik eşliğinde çalışan personeller ise daha kaliteli bir ortamda daha verimli bir şekilde hizmet üretiyor. 

Klasik müzik dinlemenin verimliliği arttırdığı, stresi azalttığı, hafızayı güçlendirdiği ve buna benzer birçok faydasının olduğuna dair yapılan bilimsel çalışmaları göz önünde bulunduran Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koridorlarında, personelin motivasyonunu yükseltmek, verimli ve kaliteli bir çalışma ortamı hazırlamak için klasik müzik çalıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79