Büyükelçi’den Başkan Kocamaz’a ziyaret

Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçisi Faig Bağırov, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.

Büyükelçi’den Başkan Kocamaz’a ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bağırov, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in selamlarını getirdiğini ifade etti.

Son ziyaretinden bu yana Mersin’de büyük değişiklikler gözlemlediğini ve kentin daha güzel bir çehreye kavuştuğunu belirten Bağırov, Başkan Kocamaz’a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye’nin kadim dostu, kardeş ülke Azerbaycan’ın Büyükelçisi Bağırov’u makamında ağırlamaktan duyduğu onuru dile getiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kendisinin de Azerbaycan’ı ziyaret etmekten büyük şeref duyacağını ifade etti.

Ziyaret sonunda Başkan Kocamaz, Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçisi Faig Bağırov’a Nusret Mayın Gemisi’nin bir maketini ve şiir kitaplarını, Büyükelçi Bağırov da Başkan Kocamaz’a, üzerinde Leyla ile Mecnun figürü bulunan porselen tabak hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79