Dikkat öğrenci çıkabilir!

Silifke’nin Taşucu Mahallesinde kız öğrenci yurdunun önündeki kavşak tehlike saçıyor. Gün geçmesin ki kazalara davetiye çıkaran bu kavşağın kontrollü bir hale getirilmesi isteniyor.

Dikkat öğrenci çıkabilir!

Geçtiğimiz hafta iki motosiklet kazası meydana geldiğini belirten ve bu kavşağa biran önce yetkililerin el atmasını isteyen vatandaşlar, “Geçen hafta gözümüzün önünde iki kez kaza oldu. Bir tanesi Hasan Tokmar isimli gencecik bir delikanlı. Şuan hastanede yatıyor. Bahsi geçen yer anayol üzeri olduğu için mahalle içinden gelen araçlar fark edilmiyor. Kontrollü ışık burada yeterli gelmiyor. Sürücüler anayol olmasından kaynaklı çok hızlı gidiyor ve kazaların önüne geçilmiyor.  Buradan yetkililere sesleniyoruz. Bu gençler hepimizin. Biliyoruz motosikletler de tehlike saçıyor ama en azından ışıklı ve dönerli kavşak yapılırsa o zaman belki kazaların önüne geçilmiş oluruz.” Diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36