Elvan: “2016 bizim için reform yılı olacak”

Başbakan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, AK Parti iktidarları ile 13 yıldır aralıksız büyüyen ve gelişen Türkiye’nin, bu performansını 2016 yılında da aralıksız sürdüreceğini söyledi.

Elvan: “2016 bizim için reform yılı olacak”

Başbakan Yardımcısı Elvan, yeni yıl dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, yeni yıla yeni umutlarla girdiklerini söyledi. 2016 yılının ülkemize, milletimize ve insanlığa hayır, bolluk ve bereket getirmesi temennisinde bulunan Elvan, “AK Parti iktidarları ile 13 yıldır aralıksız büyüyen ve gelişen Türkiye, bu performansını 2016 yılında da aralıksız sürdürecektir. 2015 yılının sonunda başlayan ve 2016 yılı boyunca devam edecek olan bir reform sürecini başlattık. Yeni yıl, Türkiye’nin hemen hemen her alanda birçok yenilikle tanıştığı yıl olacak. 2016 yılı bizim için reform yılıdır. Reform Eylem Planımızda açıkladığımız eylemleri 3 ay, 6 ay ve 1 yılda bir bir hayata geçireceğiz” dedi.

Yeni yılda milletin birlik ve beraberliğini güçlendirmeye devam edeceklerini vurgulayan Elvan, şöyle devam etti:

“Milletimizin birliğine kast edenlerin karşısında bugüne kadar dimdik durduk, durmaya devam edeceğiz. Milletimizi vesayet altına almaya çalışan; milletimizi evinden, yerinden, yurdundan etmeye çalışan ve ülkemizin bütünlüğüne kast eden terör örgütlerine hiçbir zaman geçit vermeyeceğiz. Öte yandan bölgemizde son yıllarda olduğu gibi 2015 yılında da birçok acı olay cereyan etti. Suriye’de yaşananlar hepimizin içini acıttı, acıtmaya devam ediyor. Onbinlerce insan hayatını kaybetti, milyonlarca insan evsiz kaldı. Mültecilerin içine düştüğü duruma hep birlikte şahitlik ettik. Yine dünyanın birçok ülkesinde, özellikle de İslam coğrafyalarında acılar yaşanıyor. Binlerce masum hayatını kaybediyor. 2016 yılında bu acıların bir son bulmasını, acı ve gözyaşının bu bölgeleri yeni yılda terk etmesini temenni ediyorum. Bu düşüncelerle tüm milletimizin yeni yılını kutluyor, 2016 yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36