GÜLNAR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

GÜLNAR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

GÜLNAR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Gülnar Belediyesi, merkez ve kırsal mahalle yollarına yönelik yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ulaşım sıkıntısı yaşanan yollarda vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla yapılan çalışmalarda birçok merkez ve kırsal mahalle yollarının bakım ve onarım çalışmaları tamamlanırken, bu kapsamda İlçemize bağlı Kuskan Mahallemizde mahalle içi yollarda stabilize yol çalışması yapıldı.

ÇALIŞMALAR PROGRAM DAHİLİNDE BELİRLENEN BÖLGELERDE HIZLA DEVAM EDECEKTİR.

Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada “ Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için durmadan, yılmadan çalışmaya devam ediyoruz. İlçemizin bazı bölgelerinde de belirlenen program dahilinde sokak içlerini stabilize yol yapım çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın yaşadıkları ulaşım sıkıntılarını ortadan kaldırıyoruz. Bu kapsamda Kuskan Mahallemizdeki yollarda devam eden çalışmalarımızın tamamlanmasıyla hem bölgede yaşayan vatandaşlarımız hem de bölgede üretim yapan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermiş olacağız. Çalışmalarımız program dahilinde belirlenen bölgelerde hızla devam edecektir” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36