Kaymakam Nazlı ve Başkanvekili Altunok, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Kaymakam Nazlı ve Başkanvekili Altunok, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Kaymakam Nazlı ve Başkanvekili Altunok, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

 

2020-2021 Eğitim Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte İlçemiz okullarından Gazi Mustafa Kemal İlk Okulunda ödül ve karne töreni düzenlendi.

Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda düzenlenen törende yıl içinde ilçe, il ve Türkiye çapında düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrencilere, Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin ödüllerini taktim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, “İlçemizde 204 eğitim kurumunda 21 bin 900 öğrenci ve 1780 öğretmenimiz bulunmaktadır. Öğrencilerimiz ve öğrencileriz pandemi nedeniyle çoğunlukta internet üzerinden uzaktan eğitimle derslerine devam ettiler. İnşallah kısa sürede bu pandemi dönemi biter ve yeni dönemde öğrenci ve öğretmenlerimiz okullarında yüz yüze eğitimlerine başlarlar. Bu gün burada bazı öğrencilerimize karne vermiş olsak da, tüm öğrencilerimiz internet üzerinden karnelerine ulaşabilirler” dedi.

Telafi eğitimlerinin devam ettiğini ifade eden Müdür Sezer, “İsteyen öğrencilerimiz için 2 Temmuz’a kadar Telafi eğitimlerimiz devam edecek. Ayrıca destekleme ve yetiştirme kurslarımız yeni dönem başına kadar devam edecek.

Okul Müdür Ali İlgili törende yaptığı konuşmada, “Dünyamızı esir alan virüse rağmen,  eğitimde büyük başarılara imza attığımız anlamlı bir günde bir araya gelmenin mutluluğu içindeyiz. Çeşitli alanlarda Türkiye derecesi ve il derecesi yapan sevgili öğrencilerimizi ayrıca okullarımızdan mezun olup, bir üst öğretime geçen öğrencilerimizi aileleri ile birlikte canı gönülden tebrik ediyoruz. Bu zorlu süreçte bizleri her daim destekleyen başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere, Milli Eğitim Müdürümüze , bütün kurumlarımızın amirlerine, uzaktan yakından carlı derslerle can siparene çalışan değerli meslektaşlarımıza ve çocuklarımızın sonsuz destekçisi siz velilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Mezuniyet töreni ve ödül töreni heyecanını her daim yaşamak ümidiyle, saygılarımızı sunuyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından törene katılan ilçe protokolü özel alt sınıfı öğrencilerine ve 4. Sınıf öğrencilerine karnelerini taktim ett

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36