MHP’li Şimşek Meclis Üyeliğine aday adayı oldu

MHP’li Şimşek Meclis Üyeliğine aday adayı oldu

MHP’li Şimşek Meclis Üyeliğine aday adayı oldu

Gülnar Belediyesi Meclis Üyeliği için MHP’den başvuru yapan Fikret Şimşek, 2019’ da yapılacak olan yerel seçimlerde meclis üyesi olarak memleketine hizmet etmeye talip olduğunu açıkladı.

 HABER: CEYLAN

Adaylık başvurusunu MHP Gülnar ilçe Başkanı Yüksel Çelik’e teslim eden aday adayı Fikret Şimşek, hem özel sektör deneyimi hemde siyasi tecrübesi ile dikkat çekerken, aynı zamanda Gülnar halkının gönlüne girebilmiş, yardımsever ve babacan yapısıyla tanınan önemli bir insan.

 

Aday adayı Şimşek, “Özel sektürden edindiğim deneyimlerimle halkıma daha iyi, daha kaliteli ve üretken belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğimden, yönetici arkadaşlarımın destekleriyle Gülnar Belediyesi Meclis üyesi aday adaylığına başvurmuş bulunmaktayım. Sizlerin de desteği ile bu göreve geleceğime ve liderimin her zaman söylediği gibi ‘Önce devletim ve milletim, sonra partim ve ben’ diyerek; dil, din, ırk siyasi görüş ayırt etmeksizin halkım için 365 gün 24 saat çalışacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum ve desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Yüksel Çelik ise başvurusunun hayırlı uğurlu olmasını dilerken hayırlara vesile olmasını temini etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79