Silifke Belediyesi, Atayurt’ta çalışmalarını sürdürüyor

Silifke Belediyesi, Atayurt’ta çalışmalarını sürdürüyor

Silifke Belediyesi, Atayurt’ta çalışmalarını sürdürüyor

 

Silifke Belediyesi tarafından Atayurt Mahallesinde ki yol bakım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Atayurt Mahallesi’nin farklı bölgelerinde devam eden stabilize bakım çalışmalarını inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, alt yapısı tamamlanan yolların sırasıyla yeni sezonda asfaltlanacağını ifade etti.

Başkanvekili Sadık Altunok, “Mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Her mahallemizin aciliyet duyduğu eksiklikleri bir bir tamamlamaya, sırasıyla stabilize ve asfalt yollar yapmaya devam ediyoruz. Öncelikli olarak yollarımızın genişletme, alt yapı ve çevre düzenlemesini yaparak, hemen ardından stabilize bakımlarını tamamlayıp, önümüzdeki sezona asfaltlanacak şekilde hazırlıyoruz. Mahallelerimizde gördüğümüz memnuniyet bizi mutlu ediyor. 4 grup olarak çalışan stabilize ekibimiz, geç saatlere kadar mesai yaparak kısa sürede bu mahallelerimizde çalışmalarını tamamlayacak. Silifke merkez ve kırsal mahallelerimizde stabilize yol çalışmasına hızla devam edilecektir” dedi.

2020 yılının hizmet çalışmalarının yoğun olarak devam ettiği bir yıl olacağını kaydeden Altunok, “Bir çok mahallemizin yol bakım vestabilize çalışmalarını tamamlamış durumdayız. Merkez mahallelerimizle birlikte eskiden köy olan şimdi mahalle statüsüne geçen yerlere de hızlı bir şekilde hizmet götürüyoruz ve götürmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Hizmetlerinden dolayı Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve belediye personeline teşekkür eden vatandaşlar, “Başkanımız mahallemizin birçok eksiğini tamamladı. Arazi yollarımız başta olmak üzere, mahallemizin çevre düzenlemesi, yol bakım ve yama çalışmaları sorunsuz bir şekilde çözüme kavuşturuluyor. Mahallemiz her geçen gün gelişiyor ve yeni yerleşim bölgeleri açılıyor. Bu yollarımızın da asfaltlanacak olması bizleri mutlu etti. Elbette ihtiyaçlarımız bitmiyor. Daha birçok eksiğimiz mevcut. Fakat mahalle sakinleri olarak inanıyoruz ki, başkanımız bu eksiklikleri de kısa sürede tamamlayacaktır. Kendisinden Allah razı olsun diyor, hizmetlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79