Silifke’de Uyuşturucu tacirlerine ve kaçakçılara geçit yok

Silifke’de Uyuşturucu tacirlerine ve kaçakçılara geçit yok

Silifke’de Uyuşturucu tacirlerine ve kaçakçılara geçit yok

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

Mersin’in Silifke İlçesinde son bir ay içerisinde Silifke emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince yapılan çalışmalar sonrasında değişik markalarda toplam 890 Paket Kaçak Sigara, 40.957 gr. eroin maddesi, 7gr. esrar maddesi, ile 171 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildiği, yapılan çalışmalarda ise 5 şüphelinin yakalandığı ve 4 şüphelinin tutuklandığı belirtildi.

 

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, “İçişleri Bakanlığının talimatları ile ülke genelinde terörle mücadele, Sokak satıcıları ve Terörizmin Finans kaynaklarına yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında,   Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce; halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere,  gençlerimizin ve çocuklarımızın, alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklardan korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülmektedir.

Bu doğrultuda;  Sokak satıcılarına ve Terörizmin Finans kaynaklarına yönelik Esrar, Eroin, Ecstasy, Captagon gibi Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde ve Kaçak Emtia, Kaçak Sigara ve Kaçak İçki olayları ile ilgili Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince, son bir ay içerisinde toplam 5 şüpheli şahıs yakalanmış, haklarında adli işlem yapılarak 4 şüpheli tutuklanmıştır. Yapılan çalışmalarda değişik markalarda toplam 890 Paket Kaçak Sigara, 40.957 gr. eroin maddesi, 7gr. esrar maddesi, 171 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirilmiştir” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36