TBMM Başkanı İsmail Kahraman’dan Başkan Kocamaz’a Ziyaret

TBMM Başkanı İsmail Kahraman’dan Başkan Kocamaz’a Ziyaret

TBMM Başkanı İsmail Kahraman’dan Başkan Kocamaz’a Ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret etti. Meclis Başkanı Kahraman, Mersin gibi büyük ve kozmopolit bir kente Başkanlık yapmanın kolay olmadığını belirterek, Başkan Kocamaz’ı tebrik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı başkanlık girişinde karşıladı. Meclis Başkanı Kahraman’ın ziyaretinde Vali Ali İhsan Su ve Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de yer aldı.

Kahraman, “Demek ki siz de efsanelerdensiniz”

Ziyarette Başkan Kocamaz, Meclis Başkanı Kahraman’ı ağırlamakla onur duyduklarını belirterek, Mersin’in genel özelliklerinden bahsetti.20 yıllık Tarsus Belediye Başkanlığı ve daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden bahseden Başkan Kocamaz, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın zor ve meşakkatli bir görev olduğunu belirtti.

Sohbet havasında geçen ziyaret esnasında Meclis Başkanı Kahraman Türkiye’nin farklı illerinde bugüne kadar hizmet vermiş önemli belediye başkanları olduğunu belirtirken, Başkan Kocamaz’ı 20 yıllık Tarsus Belediye Başkanlığı görevinden dolayı tebrik ederek, “Şehir size teslim. Demek ki Şehrül-Eminsiniz. Türkiye’de çok uzun süre belediye başkanlığı yapmış önemli isimler var. Demek ki siz de efsanelerdensiniz. İyi hizmetler diliyorum. Allah utandırmasın” dedi.

Ziyaret esnasında devletin vatandaşın hizmetinde olduğunu belirten Kahraman, “Devlet vatandaşına hizmet için vardır. Devlet ne kadar güçlü ise vatandaş da o kadar güçlü olur.Devlet milleti güçlü kılacak ki, milletin yaptığı her şey güçlü olacak”ifadelerini kullandı.

Ziyarette Başkan Burhanettin Kocamaz, TBMM Başkanı Kahraman’a el yapımı işlemeli vazo takdim etti. Meclis Başkanı Kahraman da Başkan Kocamaz’a Abdülhamit’in inşa ettirdiği fabrikanın ürünü olduğunu belirttiği meclisin amblemini taşıyan plaket verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79