Müdürlerden gazetemize ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Erkan Arıcı ve Silifke Koordinasyon Şube Müdürü Atilla Erden, 10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Müdürlerden gazetemize ziyaret

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan’a yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Müdür Erkan Arıcı, Mersin büyükşehir belediyesi Anamur’dan Çamlıyayla’ya kadar arı gibi çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde yağan karın ardından yapılan gayretli çalışmalar sonucunda mağdur olan hiçbir köyümüz ve vatandaşımız olmamıştır. Bu anlamda fen işleri ekiplerimiz 24 saat çalışıp vardiyalı bir şekilde özveri içinde çalışmıştır” dedi.

Bölgede yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Arıcı,  “Sayın Burhanettin Kocamaz başkanımızın verdiği sözler üzerine Anamur’dan Çamlıyay’la ya kadar çalışmalarımız durmasızın devam ediyor. Başkanımız üç yıl içerisinde su ve yol problemi olan mahalle ve köylerin kalmayacağını duyurdu. Bunun üzerine ciddi bir çalışma başladı ve devam ediyor.” Diye konuştu.

 

Silifke Koordinasyon Şube Müdürü Atilla Erden ise, “mersin büyükşehir belediyemizin Silifke’de ciddi çalışmaları var. Tazive ekibimiz gece gündüz çalışıyor. Ambulansımız gece gündüz demeden hizmette. Son bir ay içerisinde 41 hastanın nakli yapılmış. Bu da düşünüldüğü zaman ciddi bir sayıya gösteriyor. Bunların nakilleri sadece Mersin değil Türkiye’nin dört bir tarafına nakil yaptık. Ayrıca Engelliler için istenildiği takdirde psikolog desteği sağlamaktayız. Ayrıca evi yanan insanlara anında yardım yapılıyor ve vatandaşımızı aç ve açıkta kalması engelleniyor. Sinekle mücadele konusunda larva dönemi öncesinde noktalar belirlenip mücadele başlatılacak. Karla mücadele alanında ise Silifke’de karla mücadele 24 saatte tamamlanmıştır. Hiç kimse mağdur olmamıştır.” dedi.

 

Arıcı ve Erden, günün anlam ve önemine yönelik ziyaretlerinde ise verdikleri bilginin ardından, mesleğinde10.yılını dolduran Ceylan’la olan anılarını tazelediler. 10 yıl boyunca mesleğini ahlaklı ve ilkeli bir şekilde devam ettirmek büyük bir başarıdır ‘ diyen Arıcı, yine aynı şekilde başarılı ve ilkeli yayın hayatına devam etmesi dileğinde bulundu.

Ceylan ise yapılan ziyaretten oldukça memnun olduğunu, yaptıkları işin kamuyu doğru bilgilendirmek olduğunu ve bu anlamda çok düşünüp araştırıp öyle haber yaptıklarını bu ilkelerinden de vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36