Yemek Yarışmasında Selçuk'a 8 Altın 2 Gümüş Madalya

Yemek Yarışmasında Selçuk'a 8 Altın 2 Gümüş Madalya

Yemek Yarışmasında Selçuk'a 8 Altın 2 Gümüş Madalya

 
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 6. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'ndan 8 altın 2 gümüş madalya ile döndü.

 19 kategoride 700 aşçının yarıştığı etkinlikte, 'Yılın En İyi Üniversitelerarası Ekip Kategorisi' Ömer Çakıl, Batuhan Şanal ve Lütfiye Güzelyıldız altın madalya, 'Yılın En İyi Altın Ekip Kategorisi'nde Arzu Cihangir, Recai Can Anlaş ve Bekirhan Aybek altın madalya, 'Bireysel Kategori' de Mansur Acertemel altın madalya ve şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı.

Yarışmada 'Üniversitelerarası En İyi Ana Yemek Kategorisi'nde Oğuzhan Çiçek altın madalya alırken 'Üniversitelerarası En İyi Tatlı Tabağı Kategorisi'nde ise Şeyda Ataseven ve Sabrican Karataş gümüş madalya almaya aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79