AK Parti'nin Mersin Milletvekili Adayları Silifke'de

AK Parti'nin Mersin milletvekili adayları, 24 Haziran'da yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçim çalışmaları kapsamında Silifke’de partililer ve vatandaşlarla buluştu.

AK Parti'nin Mersin Milletvekili Adayları Silifke'de

Konvoy eşliğinde şehir turu atıp parti binası önüne gelen adaylar, ilçe başkanlığının düzenlediği tanıtım programı kapsamında partililere ve vatandaşlara seslendi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin, yaptığı konuşmada, adayların her birinin birbirinden değerli olduğunu kaydetti.

 

Milletvekili adaylarının sadece ilçe teşkilatı ziyareti olmasına karşın vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini ve bu ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade eden Çetin,  24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde MHP ve BBP ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçeceklerini, mecliste de milletvekilinde çoğunluğu elde edip yollarına devam edeceklerini belirtti.

 

24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde vatandaşları Cumhur ittifakına desteğe davet eden Başkan Çetin, "Farklı görüşlere sahip olabiliriz. Farklı yönetim sistemlerini benimsemiş olabiliriz, fakat bundan böyle ülke olarak birlik olmak, tek vücut olarak hareket etmek zorundayız. Ülkemizin daha güçlü olabilmesi adına, daha gelişmiş, daha refah bir Türkiye için el ele vermeliyiz" dedi.

 

Yerel seçimlerde Silifke Belediye Başkanı adayı olan 5. Sıra milletvekili adayı Bilal Özkan da, önce genel seçimlerden zaferle çıkacaklarını, ardından yapılacak yerel seçimleri de kazanıp Silifke'yi AK Belediyecilikle buluşturacaklarını belirtip, "Ayrıca Mersinimizin, Silifke’mizin ve tüm ilçelerimizin sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağım" dedi.

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36