AK Partililerden Kadınlar Günü Kutlaması

AK Parti Silifke Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları ve üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi ziyaretle bulunup kadınlara çiçekler dağıttı.

AK Partililerden Kadınlar Günü Kutlaması

Ak Partililer, Sabahın erken saatlerinde tarlaya çalışmaya giden emekçi kadınları tarlada ziyaret ettiler ve çiçekler takdim ettiler.
Ardından ilçede günün önemi ve anısına yönelik geziler yapan partililer, Gazetemizi ziyaret ederek, Akdeniz Haberler Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan’ın kadınlar gününü kutladılar.  Ellerinde getirdikleri mor çiçeklerle Ceylan’ın gününü kutlayan AK Partili grup, günün anlam ve önemine yönelik hatıra fotoğrafı çektirdi. Kendisine yapılan ziyaretten ve kadınlar gününde çalışan kadın olarak unutulmadığı için ayrıca teşekkür eden Ceylan, aynı duyarlılığı bütün siyasi parti, sivil toplum örgütleri ve kurum müdürlerinden beklediklerini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79