Atatürk’e hakaret edenlere Ülkücülerden tepki

Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı Asena teşkilatı tarafından son zamanlarda sosyal medya üzerinden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e mesnetsiz söylemlerde bulunup saldıranlara karşı tepki amaçlı Silifke Anıt Meydanında Atatürk ‘ü Anlamak isimli Etkinlik Gerçekleştirildi.

Atatürk’e hakaret edenlere Ülkücülerden tepki

Düzenlenen etkinliğe MHP Silifke Belediye Başkan aday adayı Mücahit Aktan’da katılarak destek verdi.

Etkinlik içerisinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait resimler sergilenerek, vatandaşlara üzerinde Atatürk sülieti bulunan bayrak ve el broşürleri dağıtımı gerçekleştirip, basın açıklamasında bulunuldu.

Basın açıklamasını gerçekleştiren Ülkü ocakları Silifke İlçe Başkanlığı Asena Birimi Başkanı Berna Yaman “Türk Milletinin ölümsüz lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk yaptığı büyük işlerle Türk ve Dünya Tarihine damgasını vurmuş mümtaz bir şahsiyettir. Türk Devletinin yeniden varlığı ve bekası için ömrünü adamış kahraman bir asker, büyük bir devlet adamıdır. Hayatının her döneminde şartlar ne olursa olsun milleti ve devleti için fedakarca mücadele içerisinde olmuş, Türk Milletini yükseltmek ve yüceltmek için var gücüyle çalışmış Başbuğumuz Atatürk ile ilgili dönem dönem bazı kendini bilmez hayal ürünü safsataların akımına kapılmış bir kısım cahiller sözlü, yazılı ya da görsel saldırı ve hakaretlere kalkışmıştır. Bu hasta ruhlu zihniyetler gerek sosyal medyada boy göstermek, gerek siyasi yalakalık yapmak adına göstermiş oldukları bu tavırlarla, Yüce Türk Milletinin nabzını ölçmeye sabrını sınamaya niyetlenmektedir. Ömründe bir kez olsun şanlı tarihimizle ilgili bir tane kitap okuyup fikir yürütmemiş; Türklüğün ve İslamiyet’in hassasiyet, emir ve kaidelerini özümseyememiş provokatörlerin Türk Milletinin ortak değerlerine dil uzatmak hakkı da haddi de değildir. Küçük beyinlerinin her köşesinde Türk düşmanlığı barındıran hainlerin, öncelikli hedefi her zaman Başbuğ Atatürk olmuştur. Türk Milliyetçileri var olduğu sürece Türk Milliyetçilerinin ebedi lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e karşı yapılan bu tür saldırılar hiçbir zaman karşılıksız kalmayacaktır. Devletine ve milletine bağlı her Türk evladı, tarihine de Atasına da, Ocağına da her şartta sahip çıkar ve asla taviz vermez. Büyük komutan ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Başbuğumuz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyor; vatanımızın varlığı birliği ve bekası için şehit düşmüş, ömrünü adamış bütün askerlerimize, emniyet güçlerimize, devlet adamlarımıza Allahtan rahmet; Gazilerimize hayırlı, uzun ömür diliyorum. Ne Mutlu Türk’üm Diyene” dedi.


Ülkü ocakları Silifke İlçe Başkanlığı Asena teşkilatının gerçekleştirmiş olduğu bu etkinliğe katılan vatandaşlar, gençlerin böyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirmelerinden dolayı memnun olduklarını ve bu tip etkinliklere devam etmelerini temenni ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79