Işıklı Halkı Aday Yılmaz’ı bağrına bastı

Işıklı Halkı Aday Yılmaz’ı bağrına bastı

Işıklı Halkı Aday Yılmaz’ı bağrına bastı

  

Aday Yılmaz, seçim çalışlarına görkemli bir karşılama ile başladı.

 

MHP’den Silifke Belediyesi Başkanlığı için Aday adaylığını kamuoyuna açıkladıktan sonra ilk saha çalışması için kolları sıvayan Yahya Yılmaz, İlk seçim çalışmasını Işıklı Mahallesinden başladı.

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı program öncesinde Işıklı halkı Aday Adayı Türkmen’i bağrına bastı. Aday Adayı Yahya Yılmaz için kurban kesilirken, mahalle halkı kendisini görmekten ve ilk seçim çalışmasını mahallelerinde vermesinden dolayı memnuniyetlerini ve sevgilerini omuzlarında taşıyarak gösterdiler

 

Program mahallenin meydanında gerçekleştirilirken açılış Saygı Duruşunda Bulunup istiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Ardından yoğun alkışlar eşliğinde konuşmasına başlayan Aday adayı Yılmaz,

“Sizlerinde bildiği üzere partimizin bir neferi olarak bir hizmet için yeniden aday adayı oldum. Yıllardır sizlere İl Genel Meclis üyeliği ve Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet etmekteyim. Şimdide sizlerinde desteğine güvenerek Silifke Belediyesi  için hizmete aday adayı olduğumuzu açıkladık. Eğer partimizde uyğun görürse bu yola baş koyduk. Eğer Allah nasip ederse, nasipten öte yol yoktur. Şimdi ilk seçim çalışmamı neden Işıklı’dan başladınız diye sorular aldım. Neden mi çünkü benim buralara gelmemde en büyük destekçilerimdensiniz. Hatırlarsınız 1994 yılının Eylül ayının 24’de Türkmen Kuyumculuk dükkanımın açılışını yaptık. Benim dükkanımın ilk müşterisi Işıklı mahallesindendir onu hiç unutmadım. Buradan yapılan şiftah ile işimizi büyüttük ve bugün sizlerin karşısındayım. Burada her kesimden insan görüyorum. Şuan burada bu topluluk gösteriyor ki siyaset gözetmeksizin bizim yöremizde neler yapabileceğimizi iste burada siz kanıtladınız. Sizlerden allahrazı olsun. Ben öz Silifkeli Keşlitürkmenli köyünden has Yörük oğlu yörüğüm. Yani bizim bizden başka dostumuz yok. Silifke’mizi Silifkelilerin yönetmesine izin verin.Ben sizlerin nezdinde bütün Silifkelileri kucaklıyorum. Nasıl ki dün kişi ve siyaset gözetmeksizin siyaset yapmışsak, bugünde yarında aynı şekilde siyaset yapmaya devem edeceğim. Memleketimin çıkarları doğrultusunda, onun bunun adamı olarak değil siz halkın adamı olarak belediyemizi hep birlikte yönetmek için aday adayıyım. İnsanları insan olarak değerlendireceğiz. Belediye başkanlık makamı o koltuğu oturana kadar siyasetle gelinir, ama oturduktan sonra herkesin başkanı olursun ve rozeti bir yana bırakıp tüm halka hizmet edersin. İşte ben sizlere bunları vaad ediyorum. Sizler beni tanıyorsunuz bunu yaptığımızı biliyorsunuz ve yapacağıma da inanıyorsunuz. Bütün Silifke’nin karış karış her köşesini biliyorum, kimin nerede nasıl bir sorunu var çözümü nedir tek tek biliyorum. Yıllardır bi memlekette sıkmadık el bırakmadım. Bu ellerin bugün beni destekleyeceklerine inanıyorum” dedi.

 

‘SAHADA KARŞILIĞI OLAN ADAY ADAYIYIM’

“Saha çalışması çok önemli” diyerek sözlerine devam eden aday adayı Yılmaz, “Biliyorsunuz ki yerel seçimde aday adaylarının sahada olması halka kendini tanıtması çok önemli. Bizi zaten tanıyorsunuz o nedenle kendimizi tanıtma gibi bir sorunumuz yoktur. Eğer ki genel merkezimiz bir kamuoyu yoklaması yaparsa en çok kimi destekledikleri ortaya çıkar o zaman adaylık sürecinde halkın kimi istediği ortaya çıkar. Bizlerde bu süreçte aday oluruz olmayız, hep birlikteyiz. Eğer aday olursam ve sizlerin karşısına çıkarsam sizlere söz veriyorum. Çok ciddi bir oy hedefimiz var. Seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz çalıştıklarımızı yapacağız. Silifke’den 40 bin oy alacağım. Yeter ki sizler bana olan partimize olan güveneninizden vazgeçmeyin. Hepiniz Allaha emanet olun” dedi.

 

 Vatandaşlara ise , “Sen varsan biz varız. Biz seni başkan olarak görmek istiyoruz. Yıllardır gece gündüz demeden telefon açmaya çekinmediğimiz, fırtına çıktı aradık, su bastı aradık, suyumuz yoktu aradık. Seni bir kardeş bildik. Biz MHP’den rica ediyoruz sizi aday göstersin ve sonuna kadar destek sözü bizdendir’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36