İyi Parti’ye gönül verenler Adliye’de imza verdiler

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener için imza seferberliği başladı.

İyi Parti’ye gönül verenler Adliye’de imza verdiler

İYİ Parti Silifke İlçe Teşkilatı ve Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar Silifke Adliyesinde Genel Başkan Meral Akşener'in cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza verdiler.

Genel Başkan Meral Akşener'i milletin cumhurbaşkanı olarak görmek istediklerini açıklayan İYİ Parti Silifke Kurucu İlçe Teşkilatı Başkanı Av. Ahmet Murat Metin, bu gün bir umutla bir heyecanla yola çıktığımız davada birlik ve beraberlik içinde genel başkanımız için imza verdik. Görünen o ki milletimiz adayının yine bu milletin bağrından çıkmasını istiyor. 100 binler, 100 bin imza için seçim kurullarına gidiyor. Silifke olarak bizde tüm teşkilatımız ve partimize gönül vermiş vatandaşlarımızla imza verdik. Biliyoruz ki çıktığımız bu yol bir siyasi yol değil, bir varoluşun yolu ve davasıdır. Ve bu davada yalnız olmadığımız bir gerçektir. Millet artık değişimin peşinde ve arkasındadır.” Dedi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36