MHP Aday Ercan’dan iftar yemeği

MHP Aday Ercan’dan iftar yemeği

MHP Aday Ercan’dan iftar yemeği

 

MHP Mersin Milletvekili Adayı Kürşat Türker Ercan, vatandaşlarla İftar Sofrasında Biraraya Geldi

MHP Mersin Milletvekili adayı Kürşat Türker Ercan, Sayağzı mahallesinde vatandaşlarla birlikte iftar sofrasında buluştu.

 

Coşkulu bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Milletvekili adayı Türker Ercan, vatandaşlarla tek tek selamlaştı, sohbet etti. Gerçekleştirdiği sohbet sonrası, vatandaşlara hitap eden aday Ercan, 24 Haziran 2018 tarihinin Türk Milleti’nin bekası için önemli bir tarih olduğuna vurgu yaparak, seçimlerde Cumhur İttifakına oy verin çağrısında bulundu.

 Ercan konuşmasına ayrıca şu şekilde devam etti, ‘’ Bu seçim kritik bu seçim önemli deriz hep. Bu defa da aynı şeyi söylüyoruz. Ancak bir farkla. Önümüzde geçtiğimiz sene referandumda sizlerin takdiriyle onaylanmış, kabul edilmiş Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk Cumhurbaşkanı ve ilk meclisi 24 Haziran'da sizlerin oyuyla meydana gelecek. Biz Cumhur ittifakı, millet aklı diyerek Milliyetçi Hareket Partisi olarak huzurunuzdayız ve sizden oy bekliyoruz. Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanı adayımız, mevcut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan . Bizler de kendi listemizde, üç hilalli amblemimizle milletvekili pusulasında yerimizi alıyoruz, sizlere hizmet etmeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.  24 Haziran'da da üç hilale oy ve desteklerinizi, Cumhur ittifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a da oy ve desteklerinizi bekliyoruz.  Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz milli birlik ve beraberlik anlayışı içinde hareket ediyoruz. Ben bu vesileyle, bu anlayış içinde olan herkese teşekkür ediyorum.'' Dedi

İftar Yemeğinde MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, ilçe Başkanı Levent Nogay, kadın kolları başkanı Seçil Eser katılırken, çok sayıda mahalle halkı iftar sofrasında oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36