MHP Silifke’de Parti içi eğitim

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığınca her ilçede düzenlenen parti içi eğitimi Silifke’de de verildi.

MHP Silifke’de Parti içi eğitim

Silifke İlçe Binasında düzenlenen eğitimde Eğitim Bilimi Uzmanı Yunus Kızıl tarafından partinin dünden bugüne kadar olan süreci anlatılırken, Mersin İl Başkan Yardımcısı Ramazan Yalçın bir konuşma yaptı.

Toplantıya;  MHP Mersin İl Başkan Yardımcı Cemil Parlar, Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Seçil Eser ve yönetim kurulu üyeleri,  MHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yahya Yılmaz, Silifke Belediyesi MHP Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Eğitim Bilimi Uzmanı Yunus Kızıl tarafından, Milliyetçi Hareket Partisi’nin dünden bugüne sergilemiş olduğu duruşu ve Türkiye’nin şuan içinde bulunduğu durum değerlendirilirken,  TSK’nın Suriye’de ki Zeytin Dalı harekâtı hakkında bilgi verildi.

Kızıl ayrıca,  MHP’nin oluşumu ve tarihi, ülkücü hareketin başlangıcı ve çizgisi, Üç Hilal’in ve Ülkü Ocaklarının oluşumu, Merhum Genel Başkan Alparslan Türkeş’in siyasi geçmişi ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin siyasi hayatı ve dava mücadelesi hakkında bilgiler aktardı.

Ardından bir konuşma yapan Mersin İl Başkan Yardımcı Ramazan Yalçın ise,  “Partimizin başarısını ülke ve il genelinde en üst seviyelere taşımak için Mersin İl Başkanlığımız ve ilçe teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz.  Bu kasmamda İl başkanlığımızın her ilçede periyodik olarak istişare ve bilgilendirme toplantıları yapılıyor. Bugün Silifke ilçe teşkilatımızla birlikteyiz. Biliyorsunuz ki Sayın Genel Başkanımız devlet adamlığı ve tecrübesiyle elini taşın altına koymuş ülkemizin ve milletimizin kurtuluşuna bir bozkurt misali öncülük ederek, ülkemizin ve milletimizin bekasının teminatı olmuştur. Harekete gönül vermiş herkes bu teminatın bir cevheridir.” İfadesini kullandı.

Konuşmaların ardından, Ülkemizin bütünlüğü uğruna savaşan ve şehit düşen gazi olan Mehmetçiklerimiz için dualar okundu. Afrin’de görev yapan askerler içinde başarı dileklerinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36