Oğuz’dan teröre lanet

MHP Silifke İlçe Başkanı Oğuz’dan teröre lanet

Oğuz’dan teröre lanet

MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz Ankara’da gerçekleşen terör eyleminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi ve terörü bir kez daha lanetledi.

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yayınlayan Oğuz; “Terör her zaman olduğu gibi dün bir kez daha kanlı yüzünü, göstermiş, akşam işlerinden evlerine dönen 28 masum insanımızı daha şehit etmiştir. Terör ve teröristler her zaman geride, gözyaşı, acı, keder bırakmışlar. Kendilerine duyulan nefreti bir kez daha arttırmışlardır.  Bunu yapanlar ve yaptıranlar Hiçbir zaman unutmamladırlar ki o hain emellerine ulaşamamış ve ulaşamayacaklardır.

11-Mayıs 2013 de Reyhanlı sınırımızda başlayan patlamalar, Suruç, Ankara Gar önü, Sultanahmet ve en son Devletimizin kalbi olan Ankara’da olmuştur. Sadece bu beş olay sonucun da 227 insanımız hayatını kaybetmiş, bir o kadar insanımız da yaralı ve sakat kalmıştır.

Bu son terör eylemiyle birlikte, Devletimizin Cumhuriyet tarihinin en zor günlerini yaşamakta olduğunu, en karanlık günlerden geçtiğini görmekteyiz.

Ülkemize karşı terör eyleminde bulunan terör guruplarının sayısı artmış,  komşu ülkelerin hepsi düşman kesilmiş, dost bilinen müttefik ülkeler dahi sırt çevirmiş, terör örgütleri onların yanında daha muteber hale gelmiştir.

Kendini patlatan bu canlı bombalar aramızda dolaşmakta,  hiçbir sınır güvenliğimiz kalmadığı için teröristler günü birlik yurt dışına gidip gelmektedirler.

Tüm bunların yaşanmasına maalesef 14 yıldır ülkemizi yöneten iktidarın yanlış politikaları, ben bilirim havası,  ben yaptım oldu söylemleri neden olmuştur.

Ülkeyi yöneten irade, yaşanan tüm bu olaylardan kendini sorumlu tutması yerine, güvenlik tedbirlerini, istihbaratını, iç ve duş politikalarını sorgulayıp, tedbir alıp revize etmek yerine sorgulayanlar, öneride ve eleştiride bulunan herkesi suçlu ilan etmiştir.

Özellikle bu son saldırı, işin ne kadar ciddi ve vahim olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Bu olaydan sonra. Başta Hükümetin, tüm yetkililerin, Tüm siyasi partilerin, STK’ ların ve bu ülkede yaşayan tüm bireylerin bir kez değil bin kez düşünmeleri, birlik beraberlik içinde olmaları gerekmektedir.

Her şeye rağmen Bu millet tüm bu yaşanan kötü olaylarında üstesinden gelecek ve Devletimizi bu karanlık günlerden kurtulacaktır diyor saygılar sunuyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36