Silifke’yi hep birlikte yöneteceğiz

Silifke’yi hep birlikte yöneteceğiz

Silifke’yi hep birlikte yöneteceğiz

 

 

Mersin’in Silifke İlçe Başkanlığına AK Parti Genel Merkez tarafından yeni atanan Av. Mehmet Emin Kurt, devir teslim töreninde birlik mesajı verdi.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

AK Parti Silifke İlçe Binasın önünde yoğun bir kalabalık eşliğinde davul zurna eşliğinde karşılanan Başkan Emin Kurt’un devir teslim töreni dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

PARTİLİLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Parti Binası Önündeki devir teslim töreninde konuşan yeni Başkan Emin Kurt, Silifke de istişare kültürünü geliştirerek, eski ilçe başkanlarımız,  meclis üyelerimiz, teşkilatlarımız, kurucularımız ile hep birlikte yöneteceğiz. Benim bildiğim ve anladığımı bir şey var birlikten güç doğar. Biz hep birlikte güzel işlere imzayı birlikte atacağız, bunun buradan sözünü veriyorum. Tüm Türkiye’ye Silifke’yi göstereceğiz ve duyuracağız” dedi.

Ardından AK Parti Mersin İl Başkan Vekili Abdullah Kuz’da ilçe başkanlığı görevini tıpkı İl gençlik kolları görevinde olduğu gibi çok iyi yöneteceğine inandığı Mehmet Emin Kurt’a başarı dileklerini belirtti.  Kuz, “Dün olduğu gibi bugünde yarında her zaman Emin Başkanın yanında ve destekçisi olacağız. Biz AK Parti’nin neferleriyiz ve bu böyle olmaya devam edecek” dedi.

Parti binası önünde gerçekleşen törene AK Parti Mersin İl Başkan Vekili Abdullah Kuz, AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Fatma Nur Yontar, Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can, Belediye Başkan Danışmanı Eyüp Aslan,  eski ilçe başkanları, ile meclis üyeleri ile çok sayıda partili yalnız bırakmazken, AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri eski başkanları Mehmet Emin Kurt’u yalnız bırakmadılar.

Sık sık tezahürat yaparak yeni başkanlarını desteklediklerini gösteren AK Partili gençler, partinin geleceğinin gençlere emanet edildiğini söyleriler.

Başkan Kurt, daha önce AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve Silifke Gençlik Kolları Başkanlığını yapmış, şuan ise Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapıyor.

 










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36