Medcem Silifke Belediyespor Transfere devam ediyor

Medcem Silifke Belediyespor Transfere devam ediyor

Medcem Silifke Belediyespor Transfere devam ediyor

 

2018-2019 Bölgesel Amatör Ligde mücadele verecek takımımız Medcem Silifke Belediyespor dış transferde transfere devam ediyor. Medcem Silifke Belediyespor Denizlispordan sol açık Berk Özlem ve Kuşadasıspordan sağ açık forvet arkası Ekrem Solak ile anlaştı.

 

İyi bir kadro kurmak için çalıştıklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer, “Bölgesel Amatör Ligde iyi bit kadro kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda öncelikle iç transferimizi bitirdik ve futbolcularımızla anlaştık. Denizlispordan sol açık Berk Özlem ve Kuşadasıspordan sağ açık forvet arkası Ekrem Solak ile anlaştık.Takımımıza ve Silifke’mize hayırlı olsun. Yönetimimiz ve teknik heyetimiz gerekli görülen yerlere transfer yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Özer konuşmasında, “Silifke’de spora ve sporcuya gereken önemin verilmesini sağlayacağız. Çekirdekten yetişen sporcularımızı ileriki yıllarda başarılı takımlarda görmek ve bizleri temsil etmesini sağlamak bir Silifkeli olarak hepimizin görevidir. Genç nesile sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıp, takımımızı hak ettiği konuma getireceğiz. Birçok kulüpte başarılı çalışmalar sergileyen ve desteklenmesi gereken genç oyuncularımızı Belediye sporumuza kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

‘SİLİFKE BELEDİYESPORUN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ’

 

Silifke Belediyesporun deneyimli yönetici kadrosu, yaptığı transfer çalışmalarıyla ilçe halkının ve sporseverlerin gönlüne taht kurmaya devam ediyor. Sporsever vatandaşlar, Silifke Belediyesporun yeniden yaşatılmasının büyük bir başarı ve mutluluk olduğunu belirterek, bu girişimleri başlatan başta Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut olmak üzere, Belediyesporun değerli yöneticilerine teşekkür ettiler.

 

‘EL BİRLİĞİ VE GÜÇ BİRLİĞİYLE SPORU DESTEKLEYELİM’

 

Özer, gerek takım hocalarının gerekse futbolcuların yeni sezonda başarılı bir performans sergileyeceklerini belirterek, transfer sözleşmesinin Silifke’ye ve Belediyespor’a hayırlı olmasını diledi.

 

Özer, Silifke Belediyesporun yeniden canlanmasında Belediye Başkanı Mustafa Turgut’un büyük emek ve gayretlerinin olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde takımı hak ettiği konuma getireceklerini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36