Mersin Uluslararası 2. maratona hazırlanıyor

Uluslararası Mersin Maratonu Hazırlık çalışmaları başladı

Mersin Uluslararası 2. maratona hazırlanıyor

2016 yılı Aralık ayında ikincisi düzenlenecek olan Uluslararası Mersin Maratonu için hazırlık çalışmaları başladı.

Hazırlık çalışmaları kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen, Mersin Vali Yardımcısı Ogün Bahadır ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haluk Tunçsu’nun katıldığı toplantıda, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimleri, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Mersin Üniversitesi, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Mersin Emniyet Müdürlüğü ve Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de yer aldı.  

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ilki 20 Eylül 2015 tarihinde düzenlenen Uluslararası Mersin Maraton’un ikincisine hazırlıklar erken başladı. Kentin bütün dinamiklerinin maratona ortak edilmesi için başlayan çalışmalara, komisyonlar oluşturularak devam edilecek. Komisyonların oluşturulmasından sonra sivil toplum kuruluşları ile de çalışmalar yapılacak.  

Uluslararası Mersin Maratonu’nun dünyanın önde gelen maratonları içerisinde anılmasını sağlamak için çalışmalarına devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği değer ile de Türkiye’ye örnek olmak istiyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl başarılı bir organizasyona imza atması ile 2015 Kasım ayı içerisinde Avrupa Atletizm Birliği’nin belirlediği standartlar doğrultusunda 5 yıldız alma hakkını kazanan Uluslararası Mersin Maraton’u, Mersin’in uluslararası arenada tanıtılması ve Mersin’in spor kenti olması noktasında da önemli bir yer tutuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36