Ne Emre'li ne Emre'siz!

Emre Belözoğlu... Olimpiyat'ta önceki akşam konuşulan isimdi. Fenerbahçe'nin bu sezon en formda oyuncusu... Kaptanın yokluğunda orta alanda büyük sıkıntı yaşanıyor. Ancak bu durumu istikrarla sürdüremiyor; ya sakatlanıyor ya da cezalı duruma düşüyor.

Ne Emre'li ne Emre'siz!
Agresifliği başa bela!

“Sahanın içindeki kendi karakterimi yansıtmıyor. Herhangi bir tavla mücadelesinde dahi duygularımı kontrol etmede problem yaşıyor olabilirim. Ben bu agresifliğimi kaybedersem futbolu bırakırım. Ancak bundan sonra sahada daha farklı Emre göreceksiniz” sözlerini sarfetmişti. Ancak değişen bir durum yok... Kendisine yapılan bir faul sonrası rakibe ve hakeme tepki gösteren, kart görme ihtimali yüksek tavırlar sergileyen Emre, Beşiktaş derbisinde de çileden çıktı. Sezon içinde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 34 haftalık maratonda birçok kez takımı yalnız bırakan kaptan, ceza alabileceği hareketler sergilemeye devam ediyor.

En az iki hafta yok

Beşiktaş derbisinin 64. dakikasında sakatlığı nedeniyle kenara alınan Emre Belözoğlu’nun durumunun ciddi olduğu açıklandı. Sol üst adalesinde kısmi yırtık tespit edilen Emre’nin en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu da bu oyuncuyla ilgili şunları söyledi: “Emre 3-4 haftadır fedakarlık yaptı. Fakat ağrıları arttı ve yeniden tedavi yapıp, kas kuvvet dengesini ayarladıktan sonra artık sahaya çıkarmamız gerekiyor. Tedavisine başladık, iyileşip kuvvet dengesini ayarladıktan sonra çıkartacağız ki tekrar tekrar bunlarla uğraşmayalım.”

O yoksa sorun var

Sakatlığı nedeniyle Akhisar ve Konya maçlarında oynamayan Emre Belözoğlu’nun yokluğu bu karşılaşmalarda net bir şekilde hissedildi. Sarı-Lacivertliler, sezonun ilk yenilgisini aldığı Akhisar karşısında çok kötü bir performans sergilerken, 2-1 mağlup ettiği Konya maçında da sıkıntılar yaşamıştı. Onun yokluğunda orta alan Mehmet Topal, Diego ve Alper üçlüsünden kurulurken, Fenerbahçe’nin alışkın olduğumuz pas trafiği bu iki karşılaşmada beklentilerin altındaydı.

O söz için ceza kapıda

Emre Belözoğlu’nun, Bilic’e İngilizce hakaret ettiği ve soyunma odasında tartıştığı anların görüntülerinin yayınlanmasının ardından maçın gözlemcileri de harekete geçti. Karşılaşma sırasında yaşananları fark edemeyen görevlilerin, bu görüntülerin TV’de ve sosyal medyada yer almasının ardından rapor yazdığı iddia edildi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi beklenen Emre, bu durumda ceza alacak.

Futbolu 10 numara

Tartışmasız bu sezon yalnızca Fenerbahçe’nin değil Süper Lig’in en formda ismi... Oynadığı 6 lig maçında da Sarı-Lacivertliler için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Takımın orta alandaki pas trafiğinde kilit rol oynuyor ve oyunun her iki yönünü kullanıyor. İsmail Kartal’ın sahadaki yardımcısı görevini üstlenen kaptan, futboluyla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini alıyor. Tecrübesiyle de büyük güven veriyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79