Spor İl Müdürlüğü personeline ‘Terör’ eğitimi

Spor İl Müdürlüğü personeline ‘Terör’ eğitimi

Spor İl Müdürlüğü personeline ‘Terör’ eğitimi

 

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev yapan personele, "Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz Projesi" kapsamında, "terör" konulu seminer verildi.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline "Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz Projesi" kapsamında, Terörle ilgili bilinçlendirici ve önleyici faaliyetler eğitimi verildi. Edinilen bilgiye göre,Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM)Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından Servet Tazegül Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Osman Yıldızbakan, Tesis Amirleri, Antrenörler ve kurum personellerinin yoğun katılım gösterdi.

Yaklaşık bir buçuk saat boyunca Sinevizyon eşliğinde terör, terör saldırılarının hedefleri, terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri, eylem tarzları ve hazırlıkları, terör örgütü mensupları ve saldırılarının belirtileri ile terör saldırılarını önleme yöntemleri konuları hakkında bilgi verilirken, Alo 140 Terör İhbar Hattının önemine de vurgu yapıldı. Verilen Terörle ilgili bilinçlendirici ve önleyici faaliyetler eğitiminin ardından Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli görüş ve önerilerini yazdılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79