Türkiye 3.sü Şükran, Kaymakam Cinbir’den tebrik aldı

Cirit atmada Türkiye üçüncüsü olan Şükran Gezen, başarısını Kaymakam Cinbir’le paylaştı

Türkiye 3.sü Şükran, Kaymakam Cinbir’den tebrik aldı

Olimpiyat yolcusu Şükran Gezen, Antrenörü Abdurrahman Özel ve Silifke Anadolu Lise Müdürü Süleyman Yılmaz eşliğinde Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’i makamında ziyaret ederek yakaladıkları başarı hakkında bilgilendirdiler.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Bursa’da düzenlediği ‘Türkiye Liseler Arası Cirit Atma Şampiyonası’na katılarak 22 ilden gelen yarışmacılarla mücadele ederek bronz madalya kazanan Şükran Gezen, Kaymakam Cinbir’e yapılan ziyarette Olimpiyatlarda Türkiye’yi başarıyla temsil etmek istediğini söyledi.

“HEDEFİM OLİMPİYATLARDA MADALYA”

Ziyarette Kaymakam Cinbir’le bol bol sohbet eden Şükran Gezen, şampiyonada kazandığı bronz madalyanın kendisi için bir başlangıç olduğunu vurguladı.

Gezen, “İleride ülkemi en iyi şekilde temsil etmek ve madalyalar kazanmak için gerekli çabamı göstereceğim. Şuanda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün bünyesindeki tesislerde hocalarımın eşliğinde antrenmanlarımı sürdürüyorum. Gösterdiğim başarıda bana destek veren maddi manevi yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bana bu sporu sevdiren ve beni şampiyonalara hazırlayan değerli hocalarıma şükranlarımı sunuyorum.” İfadesini kullandı.

Kaymakam Cinbir ise genç sporcuyu ve ekibini tebrik ederek, “İlçe genelindeki sporcuların ülke genelinde gösterdikleri başarı ilçemizi ve bizleri gururlandırıyor. Sporcumuz Şükran gösterdiği bu başarıyla hem diğer arkadaşlarına örnek oluyor hem de Silifke’nin sportif başarılarına katkı sağlıyor. Bu anlamda sporcumuzun ve ekibinin gösterdiği bu önemli başarıyı cani gönülden kutluyorum. Gençlerimizin sportif alanlarda başarılı olması için bizler her türlü imkan ve olanakları sağlıyor ve destekçileri oluyoruz. Gençlerimizin sportif alanlarda daha başarılı olması için spor eğitim yaşını daha aşağılara çekmek, çocuklarımıza küçük yaşta spor sevgisini aşılamak ve yeteneklerini keşfetmemiz gerekiyor. Bu şekilde hem spor sevgisiyle yetişir ve daha büyük başarılara imza atarlar.” İfadesini kullandı.

Bol sohbetlerin yapıldığı ziyarette Kaymakam Cinbir tarafından Genç sporcu Gezer’e kitap hediye edildi ve ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36