Kış ortasında Kızkalesi'nde deniz keyfi

Yurt genelinde ağır kış şartları etkisini sürdürürken, Mersin’in Erdemli ilçesi tarihi turistik Kızkalesi beldesinde de sıcak hava kendisini hissettirdi.

Kış ortasında Kızkalesi'nde deniz keyfi
Haber: Ali Rıza Eren

Hava sıcaklığının 20 dereceye çıkmasıyla birlikte kış ortasında denize giren vatandaşlar, havanın ve suyun sıcaklığının keyfini çıkarttı.

İstanbul’da eksi 2 dereceden geldiklerini ve kız kalesinde denize girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten vatandaşlar, Kızkalesi nin bir cennet olduğunu söylediler.

Hafta sonunu fırsat bilen çok sayıda vatandaş sahilde güneşin keyfini çıkartırken,

Eşini ve çocuklarını alan yerli turistlerde sahilde gezmeyi tercih etti. Hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen vatandaşlar, yurt genelinde dondurucu soğukların kız kalesinde etkili olmadığını ve havanın oldukça sıcak olmasından dolayı çocuklarının da alarak sahil kesimlerine geldiklerini kaydettiler.

Cuma günü İstanbul’dan gelirken eksi iki derece sıcaklık olduğunu söyleyen bir grup genç ise  Kızkalesi nin bir cennet olduğunu, Almanya’dan gelen kız arkadaşları ile denizin ve havanın keyfini çıkarttıklarını belirtiler

Herkesin gelip görmesi gereken bir yer olduğunun altını çizen vatandaşlar,  kız kalesine davet eden gençler,  havanın ve suyun çok sıcak olduğunu söylediler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36