Namaz sevgisi caddeye taştı

Vatandaşlar Cuma namazını kaldırımda kıldı.

Namaz sevgisi caddeye taştı

Cuma namazı için camilere akın eden vatandaşlar ibadetlerini kaldırımda yaptı.

Silifke’de Cuma namazını kılmak için camilere akın eden vatandaşlar, caminin içerisinde yer kalmadığı için ibadetlerini cami dışındaki havluda ve cami önündeki kaldırımlarda kılmak zorunda kaldı. Şehir Merkezinde bulunan Alaaddin camisinin tadilat sebebiyle geçici olarak ibadete kapanmasından dolayı ilçede bulunan diğer camilerde yoğunluk yaşanıyor.

Müslüman bir ülke olarak ibadet kültürü kapsamında namaz kılmak için camilere akın eden vatandaşlar, kaldırımlarda namaz kılmanın kendilerini rahatsız etmediğini dile getirerek; “maksat ibadetse namaz kılmanın yeri pek önemli değil. Sonuçta bizler her Müslüman vatandaş gibi ibadetimizi yapıyoruz. Allah el açıp dua eden tüm insanlara yardım eylesin” dediler. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79