Silifke’de Şehit Eren Bülbül yaşatılıyor

Silifke’de Şehit Eren Bülbül yaşatılıyor

Silifke’de Şehit Eren Bülbül yaşatılıyor

 

 

 

Mersin’in Silifke ilçesinde Maçka’da terör saldırısı sonucu şehit düşen Eren Bülbül’ün adının verildiği apartmanda yaşatılıyor.

 
 HABER: ATİKE CEYLAN

Ay yıldızlı ibarenin altında geçen şehidimiz Eren Bülbül'ün adı artık, “Eren Bülbül “ apartmanında yaşatılıyor.

 

Silifkeli genç iş adamı Kurthan İnşaat sahibi Hakan Kurt tarafından yapılan 7 katlı apartmana Eren Bülbül adı verildi.

Eren Bülbül apartmanı olarak şehidimizin isminin yaşatılacağını belirten Hakan Kurt, "Eren Bülbül, 15 yaşında bu memleket için canını veren bir evladımız ve kendisiyle gurur duyduğumuz bir şehidimiz. Onun için Silifke’de yapmış olduğum bu apartmana ismini vererek yaşatmak istedim. Şehidimize ve bütün şehitlerimize minnettarız” dedi.

 

Apartman sakinleri ve çevre sakinleri , “Eren Bülbül'ün isminin verilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti ve gururlandırdı. Bundan dolayı Hakan Kurt’a yürekten teşekkür ediyoruz. Eren Bülbül evladımızın ismi daima yaşatılacak." Diye konuştular.

 

Eren Bülbül, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos'ta bölücü  terör örgütü PKK mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit  edilmişti.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36