Şoray ve Gökal’a Hollanda’dan büyük ödül

Hollanda'da yılın en iyisi seçilenler ödüllendirildi.

Şoray ve Gökal’a Hollanda’dan büyük ödül

Hollanda’da son 40 yılın en iyi kalpli ve yardımsever insanı, kraliyet nişanı sahibi ve Kraliçe Beatrix’in iyi niyet elçisi şövalye Bülent Türker Türkiyeye gelerek Hollanda da halkın oyları ile Türkiye’de 50 yılın en iyi sanatçısı seçilen Türkan Şoray’a 2. Altın Lale Ödülü ile davranış bilimleri ve kişisel gelişim uzmanı Güray Gökal’a 2014 Altın Lale Kültür ve eğitim ödüllerini verdi.

Türker, rahatsızlığı nedeniyle Hollanda’da düzenlenen ödül törenine katılamayan Türkan Şoray’a ödülünü vermek üzere Türkiye’ye geldiğini belirterek “Ödül töreni sırasında Sayın Şoray çok duygulandı ve kendisini bu ödüle layık gören Hollanda’daki tüm Türk vatandaşlarına teşekkür etti.” Dedi.

2014 Altın Lale Kültür ve Eğitim Ödülünü almaya hak kazanan davranış bilimleri ve kişisel gelişim uzmanı Güray Gökal’a ödülünü vermek üzere Mersin’e gittiğini belirten Türker, burada Gökal’a ödülünü görev yaptığı özel ortaokulda takdim etti.

 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36