4 Kıta Gayrimenkul açıldı

4 Kıta Gayrimenkul açıldı

4 Kıta Gayrimenkul açıldı

 

Mersin’in Silifke İlçesinde Silifkeli 4 genç iş adamının ortaklaşa kurduğu 4 kıta Gayrimenkul isimli işyeri görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Silifke’nin Saray Mahallesinde açılan iş yerinin açılış kurdelesini Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Silifke Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Nurettin Kaynar ve iş yeri sahibi Halil İbrahim Faydalı, Murat Tık, İsa Özel ve Haşim Yılmaz birlikte kesti.

Osmanlının 4 kıtaya hükmetme fikrinden alıntı yapılarak ismi verilen 4 Kıta Gayrimenkul’ün  Mersin ve 2. bölgesinde geniş bir yelpazeye hitap edeceği belirtildi.

Açılış dualar eşliğinde yapılırken bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ‘Her gün yeni iş yerlerinin kapanışını yaptığımız bu günlerde sevindirici bir olay bugün bu iş yerinin açılışını yapmak.

Böyle bir zaman diliminde büyük bir cesaret göstererek iş yeri açan 4 yatırımcı arkadaşımızı tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 Ardından iş yeri ile ilgili bilgi veren 4 iş adamı, adını ve firma logosunu Osmanlı’dan esinlenerek koyduklarını çünkü Osmanlının 4 kıtaya hükmetme gibi bir fikrinin bulunduğunun altını çizip, “Allah izin verirse biz Mersin’in 4 bir tarafına hizmetimizle hükmedeceğiz. Bu nedenle adımızı böyle koyduk. Şuan piyasaların sıkıntılı bir süreçte olduğunu biliyoruz. Ama ülkesini vatanını memleketini seven iş adamları olarak memleketimize yatırım yapmak ve yarınlara umutla bakıyoruz. Farklı sektörlerden 4 kişi bir araya gelerek gücümüzü birleştirdik, kısa zamanda başarılı işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Bizleri kırmayarak davetimize icabet eden herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştular. 

Açılışa Silifke Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun, Silifke ilçe Tarım Müdürü Yusuf Gün, MHP eski Milletvekili Kadir Ural, MHP Silifke Belediye Meclis Üyesi Yahya Yılmaz, Mustafa Göktaş, Sedat Yeğiner ve Eyüp Arslan, CHP’li Silifke Belediye Meclis Üyesi Cihangir Gökler, Kızılay Silifke Şube Başkanı Mustafa Beceren,  Final Okulları Kurucu Müdürü Necip Süzer, Final okulları Müdürü Kadir Kaynar,  Gönen inşaat Sorumlu Müdürü Kerim Toker,  Silifke Ticaret odası Yönetim Kurulu üyeleri, iş adamları ve çok sayıda esnaf katıldı.





























Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36