Başkan Tarhan Mezitli Sanayi Esnafı ile Kahvaltıda Buluştu

Başkan Tarhan Mezitli Sanayi Esnafı ile Kahvaltıda Buluştu

Başkan Tarhan Mezitli Sanayi Esnafı ile Kahvaltıda Buluştu

 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yeni hayata geçen belediye binası kafeteryasında ilk olarak Mezitli Sanayisi esnafını kahvaltıda ağırladı. Mersin Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Talat Dinçer, Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köç, Mezitli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, Mezitli Sanayi Sitesi Başkanı Ali Kocaoğlu, belediye birim müdürleri ve sanayi sitesi esnafının katıldığı toplantıda sanayi esnafının sorunları konuşuldu.

BELEDİYEMİZDEN SONRA SIRA ESNAFIMIZI GÜZEL BİR MEKANA KAVUŞTURMAYA GELDİ

Mezitli’yi yaşayanların mutlu olacağı bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mezitli’ye yakışan, hak ettikleri hizmeti alabilecekleri rahat edebilecekleri, bir hizmet binasını hayata geçirdik. Binamızda bulunan kafemizde ilk olarak Mezitli Sanayi Sitesi esnafımızı ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Komşu hakkını kullanarak önce sanayi esnafı ile beraber olalım şu zor dönemde birkaç dakikalıkta olsa güzel bir şeyler yaşayalım dedik. Şimdi esnafımızı, işlerini daha güzel yapabilecekleri yeni bir mekana kavuşturursak daha mutlu olacağız. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. Bizim de bu konuda bir çalışmamız var ancak 1/5000’lik planı beklemek durumdayız. İşaretlenen yer dışında orman alanı içerisinde bir yer tespiti yapılırsa hem maliyet hem de uygulanabilirlik açısından daha cazip bir yer bulunabilir.  En kısa sürede bu sorunun çözüleceğinden kuşkumuz yok” dedi.

BAŞKANIMIZIN DUYARLILIĞI BİZLERİ GURURLANDIRDI

MESOB Başkanı Talat Dinçer ise, Mezitli Belediyesi’nin ilk misafirlerinin esnaflar olmasının çok anlamlı ve güzel olduğunu ifade ettiği konuşmasında, “Bu binadan halkımızın esnafımızın yararına güzel kararlar alınacağına inanıyorum.  Herkesin başkanımızın gösterdiği duyarlığı ve ince düşünce nedeniyle teşekkür ederim. Çünkü her şeyin içerisinde esnaf vardır ve her şeyden önde gelir. Beni de arayıp davet etti, gurur duydum” diye konuştu.

BELEDİYENİN SANAYİYE KOMŞU OLMASI BÖLGENİN GELİŞMESİNİ SAĞLAYACAKTIR

İlk sanayinin kurulduğunda alanın bahçeler arasında ıssız bir yer olduğu bilgisini veren Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köç de yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz bu sanayiye geldiğimizde burası dağın tepesiydi. Şuan kentin merkezi oldu. Aslında belediye binamızda bizim komşumuz oldu ama daha çok yeni olduğu için bugün konuk olan biz değil sayın başkanımızdır. 3 ayı doldurduğu zaman ev sahibi olacak. Yeni bir yer kazanmamız konusunda belediye başkanımız gereken mücadeleyi verdiğine ben yakinen tanığım başkanımıza bu duyarlılığından dolayı teşekkür ederim. İnşallah diğer dönemde de tekrar başkanımız olarak her zaman olduğu gibi yine yanımızda olacaktır” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ İLE GÜZEL BİR MEKANA KAVUŞACAĞIMIZA İNANIYORUM

Mezitli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel ise konuşmasında şunları söyledi: “Esnaf ve sanatkar o toplumun aynasıdır. Bu nedenle onların ne kadar güzel rahat ortamda çalışması başarılarında önemli bir etkendir. Başkanımızın da desteğiyle hem esnafımızın güzel bir mekana kavuşması hem de şoförlerimiz bir cıvata sıkmak için bu trafikte Tırmıl'a kadar gitmesinin önüne geçilmesi gerekiyor.”

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36