Başkan Turgut, hizmet için geziyor

Mahalle ziyaretlerine durmaksızın devam eden bunun yanında odaları, dernekleri, esnafları ve diğer sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, vatandaşların talep ve sorunlarını yerinde dinleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Vatandaşımızın ayağına giderek, sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde dinleyip çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Belediye hizmetlerinde halkımızın veya muhtarlarımızın kapı kapı dolaşarak mağdur edilmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Başkan Turgut, hizmet için geziyor

Haftanın belirli günlerini mahallelere ayırarak,Başkan Yardımcısı ve teknik ekibiyle birlikte mahalle mahalle ve hane hane dolaşan Belediye Başkan Dr. Mustafa Turgut’un bu seferki durağı Türkmenuşağı Mahallesi oldu.

Başkan Turgut'a mahalle gezisinde Başkan Yardımcısı Ömer Savar, Garaj Amiri Ali Şahin mahalle muhtarı Harun Kılbıyık ve vatandaşlar eşlik etti. Mahallede tespitlerde bulunan Başkan Turgut ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet ederek istek ve şikâyetlerini dinlediler.

Başkanın mahalle ve ev ziyaretlerinden dolayı vatandaşın ayağına kadar gelmesinden mutlu olduklarını ifade eden Hanife Sümer, “Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemesi çok mutlu etti. Hizmetlerini bekliyoruz” diye konuştu.

Mahallelerinde stabilize yol bakımlarının önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Türkmenuşağı Mahallesi Muhtarı Harun Kılbıyık ise, “Mahallelerimizde acil yapılması gereken yollarımızı başkanımıza gösterdik. Kendiside zaten mahalle mahalle gezerek bu sorunları ivedilikle çözmeye çalışıyor. İnşallah kısa sürede bu yollarımızı yapacak ve diğer eksikliklerimizi sırasıyla tamamlayacağız. Ziyaretinden dolayı ekibine ve kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Göreve geldiği günden buyana makamda oturmak yerinde mahalle mahalle kapı kapı dolaşarak vatandaşın sorunlarına ve taleplerine çözüm üretme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Mustafa Turgut, “Biz, hizmetlerimizi makamdan değil vatandaşlarımızın arasından yürütüyoruz. Vatandaşımızın bize gelmesine, istekte bulunmasına gerek kalmadan biz vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Sorunları yerinde görüp, vatandaşlarımızın konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini dinlemek hizmetlerin hızlılığı ve verimliliği açısından oldukça yararlı oluyor. Türkmenuşağı Mahallemizde de tespitlerde bulunduk. İmkânlarımız ölçüsünde hizmetlerimizi tüm mahallelere yayıyoruz” dedi




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79