Erdemli’den birlik ve beraberlik mesajları

Erdemli’nin Sorgun, Sarıkaya, Kayacı Mahallelerinde muhtarların ve mahalle sakinlerinin düzenlediği, teşekkür ve istişare toplantısı gerçekleşti.

Erdemli’den birlik ve beraberlik mesajları

Toplantıya; MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP İl Ocak Başkanı Gökhan Demir, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, MHP Erdemli İlçe Kadın Kolları Başkanı Şeyma Dölek, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Toroslar Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna katılım gösterdi.

ERDEMLİ’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

Cuma günü gerçekleşen toplantıda, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Sorgun, Sarıkaya ve Kayacı Mahallelerinde düzenlenen toplantı esnasında, yol üzerinde bulunan dükkân sahipleri de ziyaret edildi. MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Toroslar Belediye Başkanı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna’nın konuşma yaptığı toplantı, vatandaşların sıkma ikramı ile son buldu.

 

İTTİFAK ADAYLARIMIZI, SİZLERE EMANET EDİYORUM

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek yaptığı açıklamada, ittifak adaylarının Mersin ve Erdemli ’de belirlendiğini bildirdi. Erdemli ‘de yollarına Mükerrem Tollu’yla, Mersin Büyükşehir’de ise Hamit Tuna ile devam edeceklerini açıklayan Milletvekili Baki Şimşek, adaylarının ortak aday olduğunu da buradan duyurdu. Mersin ve Erdemli ‘de ittifak sağlandığını vurgulayan Vekil Şimşek sözlerini,

 

"Kendilerine olan inancımızı belirterek, adaylarımızı sizlere emanet ediyoruz.” şeklinde noktaladı.

 

BU ÜLKÜ, BİRLİK VE BERABERLİK ÜLKÜSÜDÜR

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ülkenin içerisine sokulmak istendiği zor şartlara rağmen, birlik ve beraberlik ülküsü ile çıktıkları bu yolda her iki başkan adayına da başarılar diledi.

 

AYRIŞTIRICI DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ OLDUK

Toplantı esnasında değerlendirmede bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin her noktasına taleplere ve eksiklere göre hizmet götürdüklerini belirterek, sadece hizmet götürmekle kalmadıklarını zaman zaman da yapılan hizmetleri yerinde inceleyerek çalışma yürüttüklerini ifade etti. Vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu sözlerini şu cümlelerle noktaladı,

“Sizlere, vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin gururunu taşıyarak hitap etmekteyim. Her sokağa ve mahalleye vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına, ayrıştırmadan eşit hizmet götürdük, kimseyi etnik kökeni ya da görüşleri ile ayırmadık. Bizlerin yegâne görevi birleştirici olmaktı, bunu başardık. Eksikler noktasında da zaman zaman sizlerle bir araya gelerek istişarede bulunduk. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederek daha fazlasını gerçekleştireceğimizin sözünü veriyoruz. Allah hepinizden razı olsun, saygılarımı sunuyorum.”

SAĞ EL MÜKERREM TOLLU, SOL EL HAMİT TUNA

Toplantıya katılım gösteren Toroslar Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna vatandaşlarla sohbet ettikten sonra yaptığı konuşmada, Toroslarda gerçekleştirdikleri projeler ile ilçeyi adeta yeni bir imaja kavuşturduklarını ifade etti. Az maliyetle kalıcı ve çok iş yaptıklarının altını çizen Başkan Tuna, ilçe belediyelerine ayırılan bütçenin yetersiz olmasına, bazı alanların ilçe belediyesi bünyesinde hizmete tabi olmamasına rağmen Mükerrem Tollu’nun çok ciddi yatırımlar yaptığını, bundan sonra da Mükerrem Tollu’nun sağ el kendisinin ise sol el olarak daha güçlü bir bütçe ile ilçenin tüm eksiklerini kapatacaklarına vurgu yaptı.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36