"Eşimin Bayrağını Dalgalandırmaya devam edeceğim"

Mersin Silifke’de Mukaddem Mahallesi Muhtarlığı ve esnaflık yapan sevilen isimlerden Rifat Gezer’in vefatı sonucu eşi Cennet Gezer 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Mukaddem mahallesi muhtarlığına aday oldu.

"Eşimin Bayrağını Dalgalandırmaya devam edeceğim"

10 yıldır eşi ile birlikte muhtarlıkta birlikte çalıştığını ve eşinin de vefat etmesi ile birlikte seçmenlerinde büyük bir isteği ile muhtarlığa aday olduğunu belirten Cennet Gezer; “Eşim Silifke’de inşaat malzemeleri satan esnaflığının yanı sıra Mukaddem Mahallesi muhtarlığı da yapıyordu. Silifke’de sevilen, sayılan bir insandı, herkesin yardımına koşardı. Eşimle birlikte seçimden önce gece gündüz çalıştık, mahalleyi sokak sokak, ev ev gezdik ve insanların oyları ile eşim Mukaddem Mahallesi muhtarı oldu. Eşim muhtarlığı çok seviyordu, gece gündüz hep mahalleli ile birlikteydi. Eşim vefat edince de ben Mukaddem Mahallesi Muhtar adayı oldum. Eşimin vefatından sonra Mukaddem mahallesi seçmenleri tarafından aday olmam konusunda ısrarcı oldular. Şunu da biliyorum ki beni eşim Rifat Gezer yetiştirdi, onun kadar muhtarlık yapamasamda, en az onun kadar yapacağıma ve diğer muhtar adaylarından da iyi yapacağıma inanıyorum. Eşimde nurlar içinde yatsın, bayrağını dalgalandırmak için mücadelemi sürdüreceğim ve bu süreçte herkesin desteğini bekliyorum. Bana bugüne kadar destek veren, yanımda olan aileme, sevenlerime, azalarıma, mahalle sakinlerine ve Silifkelilere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36