Fasıl Grubundan konser

Fasıl Grubundan “Özümüzle Sözümüzle” konseri

Fasıl Grubundan konser

Silifke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Fasıl Grubu tarafından “Özümüzle Sözümüzle” adlı konser düzenlendi. Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen muhteşem konsere, davetliler yoğun ilgi gösterdi.

Koro Şefi Dr. Hasan Başar yönetimindeki saz ekibi ve koro üyeleri, seslendirdikleri türkü ve şarkılarla davetlileri büyüledi.

 

BAŞKAN TURGUT, ‘EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM’

 

Silifke Belediyesi Fasıl Grubu’nun üçüncü konserini verdiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, gecenin sunuculuğunu üstlenen Sevim Yıldız ve Koro Şefi Dr. Hasan Başar başta olmak üzere tüm fasıl ekibine bu güzel gece için teşekkür etti.

Başkan Turgut, ‘Belediyemiz Kültür Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını icra eden ve bizlere bu muhteşem konseri veren Fasıl Grubumuz, zenginleştirilmiş repertuarlarıyla bu tür etkinliklerini sürdürecekler. Bugünde şarkı ve halk müziklerini bizim için seslendirdiler. Halkımız konseri büyük bir beğeniyle dinledi. Türk Halk ve Sanat Müziği eserleriyle dinleyicilerin ruhunu okşayan koromuza çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Silifke Belediyesi Kültür Müdürlüğü olarak sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini belirten Kültür Müdürü Üstün Zayim ise, ‘Söylenen türkü ve şarkılarla seyircileri coşturan koro, unutulmaz bir geceye imza attı. Konserlerimize vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek olup, çalışmalarımızda desteğini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36