Gökbelen’den Başkan Turgut’a teşekkür

Gökbelen Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Gökbelen Mahallemize yapacağımız hizmetler devam ediyor.

Gökbelen’den Başkan Turgut’a teşekkür

Muhtarlarımızın ve mahalle sakinlerimizin taleplerini bire bir dinleyip, bunları yerine getirmeyi sürdürüyoruz” dedi.

Gökbelen Kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet ederek, karşılıklı fikir alış verişinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Mahallelerimize ve vatandaşlarımıza ne söz verdiysek hepsini sırasıyla gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Yıllardır bitmeyen ve bitirilemeyen mahallemizin sorunlarına kalıcı çözümler getirmek bizlere nasip oldu. Sırasıyla bu eksiklikleri bir bir tamamlıyoruz. Halkımızla istişare ortamında çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“MAHALLELERİMİZİN EKSİKLİKLERİNİ GİDERİYORUZ”

“Göreve geldiğimiz günden itibaren elimizden geldiği kadar vatandaşlarımıza hizmet etmeye, halkımızın güvenini boşa çıkarmamaya çalışıyoruz” diye konuşan Başkan Turgut, “Bizlere güvenenleri mahcup etmemek için gece gündüz büyük bir gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımızla beraberiz. Onlarla sık sık görüşerek mahallelerimizin taleplerini yerine getiriyoruz. Tabii ki çalışmalarımızda eksiklerimiz olabilir. Vatandaşlarımızla birebir istişare içerisinde bu eksiklikleri de çözüme kavuşturacağız. Kentimizin 88 mahallesini güzelleştirip, kalıcı hizmetler sunmaya gayret göstereceğiz”

 

“VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”

Vatandaşları memnun edecek çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Başkan Turgut, “Halkımıza kaliteli hizmet sunmanın keyfini tüm vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Köylerimizin eksiklerini gideriyoruz. Mahallerimize bir taraftan sosyal yaşam alanları ve çocuk oyun parkları kazandırırken diğer taraftan da yollarını asfaltlıyoruz. İnsanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir diyerek bu doğrultuda hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Gökbelen Mahallemiz bizim için ayrı bir öneme sahip. Mahallemize bu yayla sezonunda da en güzel hizmetleri ulaştıracağız. Bu vesile ile biz de yayla esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onların varsa taleplerini yoksa sohbetlerini dinledik. Bizlere inanan ve güvenen halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

“GÖKBELEN MAHALLESİ İLK DEFA BÖYLE BİR HİZMET GÖRDÜ”

Silifke Belediyesi’nin Gökbelen Mahallesi’nde yapmış olduğu hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar: ‘Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yaylamız yıllardır görmediği hizmeti ve ilgiyi bu dönemde gördü. Yolları bir taraftan asfaltlanırken diğer taraftan çeşmesi, meydanı ve pazar yeri güzel bir bakım gördü. Belediyemiz sayesinde mahallemiz modern ve bambaşka bir görünüme kavuştu. Yaylamızın bu görüntüsü, nüfusunun her geçen gün artmasına ve yaylamızın değer kazanmasına vesile oldu. Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz’ diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36