Gülnar Belediyesi’nden mahallelere kilitli parke

Gülnar Belediyesi’nden mahallelere kilitli parke

Gülnar Belediyesi’nden mahallelere kilitli parke

 

 

Gülnar sınırlarındaki yollara kilit parke taşı döşemesine hızla devam edilirken yapılan çalışmalar ile hem modern bir kimlik kazanıyoruz hem de Gülnar’ın  estetik dokusunu korumaya da önem veriliyor.

Fen İşleri Birimi’ne bağlı ekiplerin, şuan ilçemizin farklı bölgelerinde kilit parke, yol, kaldırım ve sert zemin çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Başkanı Ahmet GÜNEL; ‘’ İlçe merkezinde yol yapım, onarım ve kilitli parke yapımı olarak gerçekten önemli bir yol kat ettik. Geçmiş dönemlerde ilçe merkezinde ana arterler dışında yol adına neredeyse hiç bir şey yoktu fakat durum şuan çok değişti. Bırakın Gülnar ilçe merkezinin ana arterlerini, bunun dışındaki tüm cadde ve sokaklarımız da kilitli beton parke taşları ile döşenmiş ve gayet temiz bir görüntüye kavuşmuştur.  Bu çalışma kapsamında Hacıpınar Mahallesi Celal Kılıç Caddesinde de gerçekleştirdiğimiz parke çalışmalarımız ile yolumuz, çamur ve tozdan kurtarıldı. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun “ dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36