Heyelandan kapanan Cilbayır yolu açıldı

Cilbayır’da heyelan nedeniyle kapanan yolları Silifke Belediyesi açtı.

Heyelandan kapanan Cilbayır yolu açıldı

Silifke’de iki günden buyana etkili olan sağanak yağış, Cilbayır Mahallesi’ndeki bazı yollarda heyelanlara sebep oldu. Silifke Belediyesi ekipleri anında müdahale ederek, yolları ulaşıma açtı.

Sağanak yağış sebebiyle Cilbayır Mahallesinde ki ana ve ara yolların birçoğunda sel ve heyelan olayları yaşandı. Silifke Belediyesi ekipleri, tüm noktalara aynı anda müdahale ederek, olumsuzlukları büyük oranda ortadan kaldırdı. Mahallede sel ve heyelan olaylarının tüm izlerini ortadan kaldırmak için çalışmalara devam ediliyor.

 

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Cilbayır Mahallesi Muhtarı Abdullah Dölek, “İlçemiz genelinde etkili olan sağanak yağış, mahallemizin bazı bölgelerinde heyelan ve sel olaylarının yaşanmasına neden oldu. Yollarımız araç trafiğine kapandı ve vatandaşlarımız akşam saatlerinde büyük sıkıntılar yaşadı. İki gündür etkisini sürdüren yağışların etkisi ve arazi yapısının da çok dik olmasından dolayı toprak kaymaları ve sel gibi olaylara maruz kaldık. Sağ olsun Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’un talimatları neticesinde Silifke Belediyesi ekiplerimiz anında müdahale ettiler. Kapanan yollarımızı açarak, sel ve heyelan olaylarının izini kaybettirmeye çalışıyorlar. Başkanımıza ve ekiplerine mahalle halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Silifke Belediyesi acil müdahale ekiplerinin yaşanan sel ve heyelan olaylarına anında müdahale ettiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Ekiplerimiz hemen olay yerine intikal ederek gerekli çalışmaları icra etmiştir. Cilbayır yolu yaptığımız çalışmalar neticesinde trafiğe açılmıştır. Aynı yolda bakım ve kontrol çalışmalarımız devam etmektedir. Gerek sağanak yağışların etkisi gerekse arazi yapısının etkisiyle yaşanan heyelan olaylarında çok şükür bir can kaybı ya da bir yaralanma olayı yaşanmamıştır. İlçemizin değişik mahallelerinde meydana gelen küçük çaptaki aksaklıklar büyük oranda ortadan kaldırılmıştır. Ekiplerimiz, yaşanan bu heyelanların izlerini tamamen ortadan kaldırılıncaya kadar çalışmalarını sürdürecektir” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79