Kargıcak Mahalle sakinlerinden teşekkür

Kargıcak Mahallesi sakinleri ve Muhtar Ali Rıza Öztürk, geçtiğimiz aylarda Silifke Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür etti.

Kargıcak Mahalle sakinlerinden teşekkür

Kargıcak Mahallesini ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler dileyen ve mahallenin yarım kalan eksikliklerini yerinde gören Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Bu teşekkürleriniz ve sıcak yaklaşımınız, bizlere güç ve motivasyon vermiştir. Belediye olarak var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

MUHTAR ÖZTÜRK, “BELEDİYEMİZ TALEPLERİMİZİ GERİ ÇEVİRMİYOR”

Eskiden hizmet kurumlarına gittiklerinde ilk söylenen sözün 'Bugün git, yarın gel' olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Ali Rıza Öztürk, “Silifke Belediyemize teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar yaptığımız hiç bir talebi geri çevirmedi. İmkânları dâhilinde bütün imkânlarını seferber etti. Çok şükür birçok hizmetimizi de alarak mahallemizin birçok sorununu çözüme kavuşturduk.

Eskiden arazi ve mahalle aralarındaki yollarımızın yoğun olduğu bölgeler çamurdan geçilmiyordu. Şimdi ise bizlere caddeleri andıran geniş yollar yapılıyor. Bizim için tüm imkânları seferber ediyorlar. Bizim belediyeden beklentimiz hizmettir, belediye de hizmet yapıyor. Çöplerimizi düzenli olarak topluyorlar, taziyelerimizde ve düğünlerimizde bulunuyorlar. Bizim yollarımızı yapan elemanlardan teknik ekibe kadar hepsine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a çok rahat ulaşabildiklerini de dile getiren Muhtar Öztürk, "Başkanımızı telefonla istediğimiz zaman arayarak görüşüyoruz. Gece gündüz hiç fark etmiyor. Evinde olduğu zaman bile telefonla arayarak derdimizi anlatıyoruz" dedi.

BAŞKAN TURGUT, “TEK GAYEMİZ 88 MAHALLENİN YOL SORUNLARINI ÇÖZMEK”

'Yol medeniyettir' sloganıyla hareket ederek 2016 yılı stratejik planlarını hazırladıklarını hatırlatan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise, 2016 yılı sonu itibarıyla 88 mahallede birçok yol sorununun çözüme kavuşturulmuş olacağını ifade etti. Yazın tozdan ve kışın ise çamurdan girilmeyen sokakların artık tarihe karışacağını söyleyen Başkan Turgut, "Bütün mahallelerimize iyi niyetle hizmet vermek için çalışıyoruz. Bizim tek gayemiz var oda köylerden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizde yol sorunlarını çözmek. Çok şükür bu alanda da büyük yol kat ettik. 2014 ve 2015 yıllarında mahallelerimizde stabilize ve asfalt yolların yanı sıra 100 km civarında yeni yollar açtık. Artık vatandaşlarımız hem mahalle hem de arazi yollarında yaşadığı çileden kurtulmuş olacak" diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selahattin pempe 8 yıl önce

Başkanıma teşekkür ederim. Köyüm ve köylülerim adına başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

banner36

banner79