Kaymakam Emiroğlu’na Hoş Geldin Ziyareti

Kaymakam Emiroğlu’na Hoş Geldin Ziyareti

Kaymakam Emiroğlu’na Hoş Geldin Ziyareti

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve beraberindeki başkan yardımcıları ile meclis üyeleri, görevine başlayan Kaymakam Ersin Emiroğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Ersin Emiroğlu, hayırlı olsun dileklerini ve kendisine yapılan hoş geldin ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Kaymakam Emiroğlu’nu beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte ziyaret eden Başkanvekili Sadık Altunok, "Göreve başlayan kaymakamımıza yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah, Silifke Belediyesi ile Silifke Kaymakamlığı olarak birçok ortak projeye imza atmaya, ilçemizin gelişmesine katkı sunacak çalışmaları beraber yürütmeye devam edeceğiz. Kaymakamımız Ersin Emiroğlu’nun Silifke’miz için canla başla çalışacağından hiç şüphemiz yok. Biz her kurumla işbirliği içerisindeyiz. Sayın Kaymakamımız ve bizlerde bu güzel kentimizin kalkınması için çalışacağız’ ’dedi.

Kocaeli İzmit’te görev yaptıktan sonra Silifke'ye ataması çıkan Kaymakam Ersin Emiroğlu "Silifke'de olmaktan ve burada görev yapacağımdan oldukça mutluyum. Görevimizin kutsal bir görev olduğu bilinci içerisinde, daha önceleri olduğu gibi burada da en iyi şekilde icra edeceğim. Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve Meclis Üyelerimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36