Kaymakam’dan Engelli Ressam'a tam destek

Ytong taşından yapmış olduğu heykeli ve natürmord resmini Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’e hediye eden ressam Serdar Güngör, sergi açmak istediğini söyledi.

Kaymakam’dan Engelli Ressam'a tam destek

Haber: Atike Ceylan Kaçar

Engelli ressam Serdar Güngör Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’ i makamında ziyaret ederek soyut doğa resimleri üzerine yapmakta olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ardından Kaymakam Cinbir’e resim hediye etti.

Kendisine yapılan bu ziyaretten oldukça memnun olduğunu belirten Kaymakam Cinbir, Sergi için Hükümet Konağı koridorlarını kullanabileceğini söyledi.

Bunun yanı sıra şiir ve hikâye yazdığını söyleyen Serdar Güngör’ e kitaplaştırılacak kadar şiir ve hikâye yazdığında kendisine kitap basımı için yardımcı olacağını da belirten Kaymakam Cinbir, “ Serdar Güngör gibi çok özel insanlarımızın her zaman yanında olmalıyız, olacağız. Onlar engelli değil, çok özel insanlardır. Bizler onlara engel olmamalıyız. Önlerindeki her türlü engeli kaldırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu konuda toplumda yeterince farkındalık oluşturmalıyız ” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79