Kent konseyinden Altunok’a ziyaret

Kent konseyinden Altunok’a ziyaret

Kent konseyinden Altunok’a ziyaret
 Silifke Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Konsey Başkanı Vehbi Kadıoğlu ile birlikte Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u ziyaret ederek, belediyenin yaptığı çalışmalar için teşekkür ederken, yapılan hizmetlerin Silifke’nin gelişimine ciddi katkı sağlayacağına vurgu yaptılar.

Asma köprüden konut inşaatına, otizm merkezinden bilim merkezine, spor alanlarından sosyal alanlara varıncaya kadar onlarca projeyi hayata geçiren Silifke Belediyesinin yaptığı hizmetleri sevinçle karşıladığını dile getiren Silifke Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadıoğlu, “Sayın Başkanım, yapılan projeler ve devamında hayata geçen hizmetler. Hepsi birbirinden değerli ve Silifke’mizin gelişmesine katkı sunan çalışmalar. Birçoğu devam eden projelerin tamamlanması ile birlikte Silifke’nin çehresinin değişeceğine inanıyorum. Şahsınıza ve ekip arkadaşlarınıza yapılan projeler ve hizmetler için şahsım ve Kent Konseyi adına teşekkür ediyorum” diyerek konseyin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve sekreterya konusunda talepte bulundu.

Kent Konseyinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanvekili Altunok, “Bu kent hepimizin ve birlikte sahip çıkarak güzelleştirecek, güçlendireceğiz. Bize verilen 5 yıllık görev sonunda Silifke’de şu ana kadar yapılmayan, yapılamayan birçok hizmeti hayata geçirmiş olacağız. Silifke’miz için sürpriz yatırımlarımız olacak. Hedefimiz, güçlü ve kendi yağı ile kavrulabilen bir Silifke’nin yanında, tüm alt yapısı hazır bir Silifke meydana getirmek. Bunun için de ar-ge çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En kısa zaman içinde konseyimizin sekretaryasını oluşturarak, rahat çalışmasını sağlayacağız. Ziyaretinizden dolayı siz değerli üyelerimize teşekkür ederim” diyerek, konseye çalışmalarında başarılar diledi.

                                                                                  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79